Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sharp.
csendes tag
-
Sharp.
csendes tag
Ismerkedek én folyamatosan, viszont sajnos nem mindenre találok elsőre és sokadjára sem leírást, sem pedig segítséget. Na ilyenkor kérdezek itt. Ha visszaolvasol, láthatod, hogy eddig miket tudtam összeszedni magam és miket nem.
A screen telepítéssel pl. találkoztam már, de nem igazán tudtam kihalászni belöle, hogy mire is jó az....
Végülis a webserver is jól működik már és ezt is magam találtam meg és magam telepítettem illetve állítottam be, hogy rendesen is működjön. Nem mondhatod, hogy sokat kérdezek itt...
Akkor utána nézek jobban a nohup-nak és a screen-nek is.
Viszont még mindig nem találtam használható leírást a jogosultságok beállítására.... -
Fanyuvo
tag
Atjavitottam a portot masra es ujra kiadtam a flashfs parancsot, reboot. Mostmar nyitott portnak irja az utorrent oldala, de meg igy se megy 8-9k fele a feltoltes es az is 0 es 8 kozott ugral. Windows alol is eleg egy portnak nyitva lennie, ugyhogy nem ertem hol van a gond.
-
woz
csendes tag
ja, biztos igazad van.
de:
vajon mi a kulonbseg a kozott, h a torrentkliensnek megmondod, h ne cache-eljen (minimalis memoriat fog hasznalni), ezert mindent rogton lemezre ir es a kozott, h szinte minden a swapbol megy (szinten a lemezt hasznalva)? persze a kernel valszin mashogy kezeli a lemezt, amikor swappel mint a torrent kliens -- valaszolhatod. de h pontosan mi a kulonbseg a lemezkezelesben: en nem tudom.
es meg: altalaban nem nagyon szokas a fizikai memoria duplajanal tobb swappet megadni. persze errol rengeteg vita, velemeny van, konnyen lehet h epp az asus routernek nem art akar 128M sem... nemtom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest