Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD FX
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPad topik
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
seaky77
tag
A torrent kliensek általában valamilyen időpillanaton belül átlag sebességet számolnak. Tehát ha te azt látod 25k val tölt fel éppen akkor attól még lehet, hogy a kérés küldés pillanatában, éppen 45k/s burst-ön van. Igy nem feltétlen maga az oldal letöltés lassú, hanem a kérések kiküldése lassu. Mivel a HTTP egy állapot mentes kérdés-válasz protokol ezért ma már egy sima statikus weboldal letöltése is több 10 kérésből állhat (amit a browser generál). Bár ezek igen pici csomagok de akkor is igényelnek némi sávszélességet. Ami a felhasználó szemszögéből úgy látszódhat mintha a letöltés lenne lassú. Ezt bizonyítja az is mint ahogy írtad hogy a statikus letöltés viszont rendesen kihasználja a sávszélességet. Sajnos a ''otthoni'' csomagokban a feltöltési sebesség a szűk keresztmetszet és nagyon befolyásolja a weboldalak mwgjelenítésének sebességérzetét. Megoldás lehet a feltöltési sebesség lekorlátozása statikusan vagy amit én szoktam csinálni ha aktivan netezek akkor korlátozom le a feltöltési/letöltési sebességet ugy hogy minimum 30k/70k maradjon.
[Szerkesztve] -
pepe33
tag
Pontosan így jártam én is.
A különbség csak annyi hogy 2 óra kellett hogy a 2MBIT netből 200kb/sec legyen....
De ami a legrosszabb hogy a bitcomet leállitása után is úgy maradt a dolog amig ujra nem inditottam a routert.
Az elöző USR805054-esem meg napók óta megy lassulás nélkül.
ASUS meg itt várja a megoldást az asztalon ......
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- Silent Hill 2 teszt
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest