- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Videós, mozgóképes topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
VANESSZA1 #23392 üzenetére
Megnéztem. Érdekes, olyan nagy tragédiát nem látok.
Utólag nem/sem vagyok okos. Valószínűleg bug, vagy az eredeti ddns szolgáltatód nyűgje lehetett.
A ""ddns: eth0 not find WAN IP or link internet, go retry.(10)" logbejegyzésre rákeresve, írnak arról, hogy az IPv6-ot ki kell kapcsolni, de nem hinném, hogy be volt kapcsolva, vagy ha igen, akkor nem hinném, hogy azóta kikapcsoltad -
bcl
senior tag
válasz
VANESSZA1 #23387 üzenetére
A legutolsó kérdést nem egészen értem, hiszen ha nem működik, akkor nem működik.
HA arra gondolsz, hogy hol lehetne kicsit részletesebben utána nézni, a logok között meg lehet találni, hogy mi a gond (HA írja, illetve ha benne vagy annyira a témában, hogy tudod értelmezni. De ide is bemásolhatod, vagy a pastebin-re, és belinkeled, és megnézzük)Ha Asus DDNS-t használsz, akkor lehet vele gond, nekem hetekig nem ment a tavasszal-nyár elején, végül váltottam, és azóta rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Xbox Series X|S
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude D630c - Intel T7800 I 4GB I 160GB I DVDROM I 14,1" WXGA+ I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged