Új hozzászólás Aktív témák
-
utánvétel
aktív tag
válasz
szasanyi #5449 üzenetére
Sajnos az a baj veletek..tisztelet a kivételnek, hogy osztjátok az észt..ész nélkül...
(valószínűleg a hozzászólások növelése érdekében)
Nem az volt a kérdés, hogy sz@r-e vagy sem, hanem segítséget kértem, ehelyett kioktatásban részesültem. Hidd el, én is nagyfiú vagyok már, elengedett kézzel ülök a bilin is.
Ha érdemben nem tudsz a kérdésre segítséget adni, légyszíves oktatásben ne részesíts.
Tudod: kinek a papné, kinek a paplanköszi
-
JanR
addikt
válasz
szasanyi #5470 üzenetére
Jo hat igen
Bar en win-bol csinaltam eddig mindig es nem is volt vele gondom, de a P5K-m nem akarta megenni, es minden klappolt, csak az EEPROM-ot nem akarta letorolni es annyi, utana mar se kep, se hang - a gar-ban meg rafogtak, hogy megserult egy lab a proci alatt
De ezt az EZ-Flash-es cumot sztem kiprobalom. Mar csak az a kerdes, hogy melyik bios-t tegyem fel es mit allitsak a procinak(e8400 c0), hogy stabilite menjen 3.6-ot (Mellette talalhato 2x2GB geil ultra 1066mhz)? -
katt777
félisten
válasz
szasanyi #5453 üzenetére
A Q9650 majdhogynem az E8600/PhenomII940 mostani árában van...
plaszy: Már megint ez a f@sz USD ár + 50% magyar haszon, mi? Bár egyelőre még afelé hajlok, hogy az árcsökkentés még nem ért ide. De muszáj lesz bevezetniük, ha itt is zero lesz a vásárlóerő ezen a szinten. 60k-ért egy 9650 már nem rossz. Az E8400-zal szerencsére ráérünk várni az s-esekre, és a tovább áresésre.
-
katt777
félisten
válasz
szasanyi #5439 üzenetére
Dehogy cserélem!
Ezekre is lehetne pár ezresért réz hűtőket dobni (és úgy még mindig nem lennének drágák), csak attól tartok, hogy a 4 egymás melletti RAM miatt kevesebb levegő mozogna. AMD-s konfigomban voltak réz hűtők a Kmax és a Samsung RAM-okon is. Ott van a procin a Z600, azon meg az alá is lelógó 12cm, fél gőzzel üzemelő CM venti, az elég légáramlatot kelt a hűtésükhöz (a házról már nem is beszélve), részben ezért is nem passzívan használom a CPU-hűtőt, zaja úgysincs. A réz blokk a CPU-n is csak langymeleg 4.05GHz-en.
-
NFree
addikt
válasz
szasanyi #5295 üzenetére
Megmondom őszintén puska kellene, az meg othon van, én meg franciába, de ha beírod szépen sorban azokat a feszre vonatkozó beállításokat, amik kellenek akkor talán tudnék valamit javasolni, utánna meg úgy szokták , ha nem jó valami az okosok egyből ugranak,s a több hszből már le lehet szürni valamit
-
NFree
addikt
válasz
szasanyi #5293 üzenetére
Na most megfogtál, de akkor a pci legyen 33, a pcie meg100, legalább is nállam így van, de sokan úgy kezdenek ahogy leírtam, s nem volt senkinek gondja, még annyi egy két emberke asszem vmi problémák miatt a pcie-t:101-re tette de nállam 100-on semmilyen probléma még nem volt.
-
NFree
addikt
válasz
szasanyi #5291 üzenetére
Bios beállítás szerintem a katt777 logout-ból ügyeskedd ki,szerintem menne az 400 simán feljebb is , de lödd csak az fsb 400 ra , mindent hagyj auton aztán nézd meg mennyi feszt ka a proci, ha sok-nak gondolod csökkentsd,
A hangkarival meg a búgással kapcsolatba meg Hawk1979 kollégával beszéltünk, már csak én is öreg vagyok s mindent elfelejtek
Egyébként a 400 fsb nem sok, szerintem a lapnak simán vinnie kell. -
katt777
félisten
válasz
szasanyi #5246 üzenetére
Nagy eséllyel a ház a hunyó, ill. a szar venti-elrendezés. +1 lehetőség, ami a mo-i forgalmazóknál nem ritka, hogy valami olcsó pléhraktárban tárolták a szállítmányt a tűző napon, és kiszáradt a hűtőzsír. A HIS 3870-emet kaptam úgy, hogy porzott, az is tűzforró volt idle, újra kellett pasztázni.
Hunter2: Igen. Ahogy a többi bios-beállításnak is, még ha nincs is közük a tuninghoz.
-
Szabison
csendes tag
válasz
szasanyi #5077 üzenetére
hát nem volt olcsó az tény, főleg a 4x1 GB RAM együtt többe fájt mint a lap.
az alien comp-ba vittem szervízbe mivel ott vettem a legtöbb cuccot, még javában garisak. 5 napot volt a szervízükben a gép, azt mondták h ezen a Geil-en kívül ami nekem van még 4 fajta RAM-mal próbálkoztak és egyiknél sem sikerült 1066-nál magasabb frekin stabil működést produkálni. és állításuk szerint a lapom memória vezérlőjét is átnézték, tehát a kutya a BIOS maradt. úgy h legjobb tanács szerint egy új (és jó
) BIOS-ra várok amiben az ASUS lesz szives kijavítani ezt az "apró" hibát.
-
donsergiooo
senior tag
válasz
szasanyi #4591 üzenetére
"Az alaplapon hangja csak Vista alatt, az általa telepített HD audio driverrel nem zajos, zizegős. Vagyis nem rossz, mert akkor tökéletesen működik. DE ha Vista vagy XP alá a gyári driverét rakom fel (XP alá ugye muszáj, mivel az nem ismeri fel) akkor alapzajos, zizegős vagy milyen.
Nem tapasztalt valaki hasonlót? Esetleg tudtok jó drivert XP alá, amivel ilyen probléma nem jelentkezik?"
Azért zizegős szerintem Xp alatt, mert a mikrofon bemenet és a line-in bemenet adnak egy alapzajt! Vista alatt ez ki van iktatva, mert a felvett jelet nem küldi ki hangszóróra! (ezzel is megakadályozva a gerjedést) ..nekem ez a tapasztalat!
Üdv!
-
plaszy
őstag
válasz
szasanyi #4634 üzenetére
Nekem alap telepítő lemezzel, Vista X64 SP1-el nincs zörejem sehol, eddig legalábbis. XP-ben sajnos nem tudok segíteni, már rég nincs egyik gépemen sem.
Szerk.: Esetleg egy ötletem lenne, a bemeneti jeleket próbáld meg letiltani vagy elnémítani, hátha azok okozzák a rezonanciát.
Zsubi: Majd Everestes képek jöhetnek a tesztről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4gen i5 és i7 félkonfig
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P DDR5 WIFI Alaplap
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest