- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3DMark (2013) eredmények
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltek
csendes tag
Üdv!
1402 es bios az még csak béta verzió ugye? -
Zoltek
csendes tag
Hali!
Letöltöd a kívánt bios-t a www.asus.com-ról Ha jól tudom ez egy .rom kiterjesztésű fájl. na ezt felrakod egy pendrvie-ra.Ha ez megvan belépsz a biosodba. Bioson belül rámész a Tools menüre ezen belül kiválasztod "Ez Flash" menüpontot. Elindítod és automata fogja látni hogy a pendrive-n egy biosfájl van. Ezután telepíted.
Üdv -
Skyfish
tag
Bocsi [link]
-
kodoboy
tag
Sziasztok!
Downgradelni a BIOS-t hogyan lehet a P5Q3 Deluxe lapkánál?
Üdv
Attila -
liziman
csendes tag
Sziasztok.
Nekem is ilyen lapom van és szintén corsair memóriákkal.
Bármilyen furcsa de nálam is uyanez volt a jelenség, hogy volt mikor 2 percet ment de volt amikor 1 órát ment a gép és aztán fagyás.
már össze-vissza feltúrtuk a biost és mindent beállíattunk de sehogy sem akart jó lenni úgyhogy sajnos én is visszavinni kényszerültem a gépet. Nagyon remélem, hogy nem jutok Zoltek sorsára és bukom a lapot de a kisker már átküldte a lapot a nagykernek. Nagyon mérges leszek ha nem kapom vissza a masinát jövőhéten mert kifizettem rá ey kisebb zsidó örökséget.
Mindenesetre igaza let az egyik kedves ismerősömnek.
"Ne vegyél asust mert american megatrend biosos " -
AdamMcKraken
tag
Hi, olyan kérdésem lenne h a P5Q3 Wi-Fi-je akor is sugároz jelet ha lekapcsolom a gépet?
Merth azt szeretném megoldani h a szomszéd a laptopjával tudjon rajtam keresztül netezni,csak gondolom ilyen nincs h kikapcsolás után is adja a jelet...?
-
Skyfish
tag
Hello
Ez a 1402-es bios a megodás a ram problémákra.Kipróbáltam full auton így is elindult azonnal,igaz cl9-en.
-
Skyfish
tag
Sziasztok!
Találtam egy ilyet:[link]
Ezzel nálam megy a 2*2Gb OCZ JNM-es kit a megadott frekin(1600) CL7-ben.
Eddig 1400 körül volt a vége.Üdv
-
Zoltek
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Sikerült megoldani a vinyóműveletnél fagyás problémát. Ram hiba okozta. Egyszerűen néhány ilyen alaplap legújabb biosai nem szeretik a Corsair ramot. Külföldi fórumokon olvastam hogy le kell downgrade-elni a biost 0704-re. 1306 volt rajta, most a 0704 van. Azóta stabil a rendszerem. Már csak azt nem értem miért csinálnak Asuséknál biosfrissítést ha rosszabb lesz tőle a ramkezelés. Egy ilyen apró hiba miatt törtem el egy corsair 1600C7DHX-es Kit-et, vettem egy másik ugyan ilyen alaplapot, mert az elsőt szintén fagyás problámával visszavittem a kiskerbe ahol vettem, ott nem tudták mi a baja küldték tovább nagykerbe ott meg kitalálták hogy cpu foglalat körül nem stimmel valami így küldték tovább feltételesen asus magyarországnak, holott csak ez volt a baja. Ekkora szívást!!! Egy hónapja, hogy próbálom a gépem végre összerakni, mert Asus-ék nem tudnak normális bios-t kiadni. Nem akarom szidni Asust, mert világ életembe csak asus dolgokat vettem, de ez már sok volt kicsit, hogy egy ilyen ígéretesnek tűnő alaplapnál ekkorát szívjak, mert buktam az 1600C7DHX-es ramjaim, kb 15000 Ft utiköltségembe van hogy jártam a kiskerbe szervizeltetni meg az új alaplapért, meg lehet hogy még az első állítólag procifoglalat hibás alaplapom árát is bukom.
üdv -
eerush
csendes tag
Sziasztok!
Több problémám is van, és sajnos nem nagyon értek annyira a bios beállításokhoz ezért kérném a segítségeteket!
1. Ugrál a CPU szorzóm ezáltal a CPU VID-em is és a persze ezáltal az órajelem is... és ez eléggé zavaró, mert csak akkor veszi fel a tényleges bios beállításomat( 7,5x450 1,2375V) amikor valamit csinálok, de pl ez zavaró bizonyos játékoknál pl Most Wanted... mert ilyenkor egy-egy pillanatra beakad/kb 10másodpercenként/... pedig HD4870em van... SZÓVAL mit kéne beállítani?
2. Másik problémám...
Prime95-öt futtatom semmi hibát nem dob ki, super Pi-nél sem... van h 3-4 órát játszok Crysissal semmi... viszont van h néha megnyitok mondjuk egy videot és a kép megmerevedik... de volt h mondjuk 10 perc játék után is ugyan ez megtörtént... RAM feszültség beállítási gondokat tudok elképzelni mint laikus... de ti biztos tudjátok mi a hiba...
konfig főbb összetevői amik számíthatnak, de ha valami még kell akkor azt is leírom...
Corsair TX650
Core2 Quad-2,66GHz/1333MHz LGA775 6MB (Q9400)
Sapphire ATI Rad. HD 4870
Samsung Spinpoint F1 620 GB (SATAII)
2x1GB/1600MHz DDR-3 Kingmax
Vista SP1BIOS Verzió: 1306
Hőfokok:
CPU: 24C-40C
MB: 35C-40C
GPU: 63C-80C
HDD: 30C-35CCPU szorzó min:6 max:8
Amennyiben lehetséges és valaki másnak is hasonló konfigja van VAGY annyira ért hozzá, az kérem segítsen és írjon le egy mindenre kiterjedő részletes stabil bios beállítást!
Előre is köszönöm!
-
Zoltek
csendes tag
Üdv!
Kérlek segítsetek:IDE módról próbálok átállni AHCI módra a biosban, és érdeklődnék, hogy ilyenkor a rendszer partíció melletti partíciót is le kell-e formázni, vagy működik az AHCI-s átállás után telepített rendszer partíció mellett?
REmélem, hogy ez a beállítás megoldja a folyamatos HDD-s problémákat. -
Zoltek
csendes tag
Köszönöm a segítséged, de sajnos így sem jó
Egyéb ötlet esetleg?
Üdv -
Zoltek
csendes tag
válasz
TheSaint #284 üzenetére
AHCI-ben nem engedi az Xp-t feltelepíteni SP3-as xp telepítő bootolás után ahogy betölti az illesztőket előjön egy kék képernyő hogy a gép védelme érdekében leáll a telepítés idáig csak IDE / Enhanced módban próbáltam. pedig elvileg a vinyómnak kéne tudni ahcit nem? lehet ez lenne a gond?
-
TheSaint
aktív tag
Üdv!
Én szintén P5Q3-at használok TWIN3X2048-1600C7DHX ramokkal. Nálam annyi gond van hogy a gyári 7-7-7-20-as értéket nem tudja tartani. Fut minden ezen is szépen, telepítések, stb, de játékok, Prime, Memtest-nél már hibázik. Csak akkor megy hiba nélkül 1600-on ha gyári 9-9-9-24-es értéket használok. Próbáltam 1,9V-al is de semmi eredmény. Jelenleg 1333-an használom 6-6-6-18-as értékkel 1,8V-al és minden stabil. EPU-val még 7%-ot rá is tettem turbo módban. Amúgy minden auto-n van a BIOS-ba csak a RAM-nak adtam 1,8V-ot. Én AHCI-módan használom a merevlemezt, nálad miben van? Compatible módban sem megy?
-
Zoltek
csendes tag
Sziasztok!
Hasonló problémákkal küzdök, mint Zoz.
A gépem a következő:
Asus P5Q3 Deluxe
Intel Core 2 Quad Q9450
Corsair TWIN3X2048-1333C9DHX 2 GB Kit
ASUS EAH4850
Western Digital WD3200AAJS
Chieftec CFT700Nekem winchester műveletnél fagy ki állandóan, vagy pl egy szimpla telepítésnél. Már a második ilyen alaplapom, ami ugyanezeket a hibákat csinálja. Bios a legfrisebb van rajta a 1306-os és mindent auto-n hagytam. Olvastam, hogy stabilitási problémák vannak a corsair ramokkal, lehetséges, hogy ez lenne a problémája? először vinyóhibára gondoltam, de másik gépben hibátlanul működik. Próbáltam már más rammal is ami corsair TWIN3X2048-1600C7DHX, de azzal is ugyanezeket csinálta, videókártyát is átraktam másik gépbe az is hibátlanul működött. Nem értek a tuningoláshoz ezért is hagytam mindent auton, de így sem működik.
Nagyon tanácstalan vagyok hogy mitől instabil a rendszer.
Ha szerintetek ram miatt lenne az instabilitás valaki küldene nekem hogy mit állítsak a BIOS-ban az Ai Tweaker-ben? -
Zoz
őstag
Tudna valaki ajánlani BIOS beállításokat OCZ3G13332G RAM-okhoz? (2db van benne)
Teljesen instabil a gép, véletlenszerűen kék halálokat dob.
1306-os BIOS-ra frissítés után jobb lett, de így se teljesen stabil.
És az a érdekes, hogy terhelés, pl Prime95 alatt órákig el van, de normál használat, akár egyszerű netezés közben 10 percenként képes meghalni.
A proci E8500-ös, és minden alapon, nincs húzva semmi.
Amíg nem jöttek meg az 1333-as OCZ-k, addig egy kölcsön 1GB/1066 Kingmax volt benne, azzal nem volt semmi baj. -
jugeen
addikt
válasz
AdamMcKraken #280 üzenetére
amit linkltél az annyit tesz, hogy egy modul csatornánként. a lap az két-csatornás.
ha hiányosságaid vannak a tuning alapjait illetően, akkor a Tuning, kezdőknek, szájbarágósan topikban olvass utána.
-
AdamMcKraken
tag
én erre gondoltam: ** DDR3 2000(O.C.)/1600, it is suggested to use one DIMM per channel.
Nos annyira nem vagyok otthon ebben, de nekem nem az a jó ha minél nagyobb FSB-n futtatom a rendszert, illetve FSB-t én idáig csak Processzor kapcsolatban hallottam, mennyire van köze máshoz? És akkor most mi a jó megoldás nekem? -
jugeen
addikt
válasz
AdamMcKraken #278 üzenetére
menni fog. valamit elolvastál. azt hírdetik, hogy
ahhoz meg hogy 1600-on menjen a RAM-od, 400-as FSB-n kell hajtanod a rendszert.
-
AdamMcKraken
tag
Sziasztok kérdésem, h olvastam ASUS honlapján hb ennél a lapnál nem ajánlott dual-channel-be rakni 1600 illetve 2000-es RAM-okat ez mennyire igaz? Néztem a topic elején h kisérletezgettek vele, de nem akarom minda sokszáz üzenetet elolvasni:S szóval a kérdés h ilyet szeretnék belerakni: 2GB/1600MHz DDR-3 Kingmax PC3-12800. Fog menni DC-ben, egyálltalán bírni fogja az 1600-at? nem húznám meg semmi ilyesmi!
-
Urashima
csendes tag
Hol lehet állítani QPB : DRAM ratio-t a P5Q3 Deluxe BIOSban?
-
ferbazs
tag
-
Menotti
aktív tag
Sziasztok
Valaki használ CSX Diablo3 2000Mhz ram-mal ilyen alaplapot?
Én már az 1900Mhz-t is csak 2.1 V-on tudom elérni....
Félek,hogy ez már sok neki...
Ötletek? -
kodoboy
tag
Sziasztok!
Lent látható a konfigom. P5Q3 Deluxe alaplapom van, gondoltam itt megkérdezem, hogy
időnként miért fagy ki a gépem Vista alatt? Nem kékhalál, hanem egyszerű fagyás. Elég sokáig használom minden probléma nélkül, de egyszer csak mondjuk képnézegetés közben megmerevedik a képernyő!Tanácstalan vagyok!
Köszi!
-
tupacamaru
veterán
Úgy néz ki hogy elkövetkezendő alaplapom ilyen lesz.
Legalábbis nekem erre esett a választásom.
Ezzel kapcsolatban lenne két kérdésem. Az első az hogy jó választás lehet ez a lap egy Q9450 procihoz?? Tuning nem lesz. A második pedig hogy a kiszemelt memória 2x2GB OCZ 1600MHz Gold vagy Platinum lenne, az ilyen 2 GB-os modulokat megeszi a lap??
-
Urashima
csendes tag
Nah, alakul már!
Holnap (2008.08.29) összeszerelődik a gép.
Lesz benne P5Q3 Deluxe; CSX DDR3-1333 6-6-6-18; Corsair 750W; és egy HD4850, ha megjön, ha nem valami mást rakok be ideiglenesen.
A ramokról annyit tudok, hogy 9-9-9-28-on 2.1V 2000MHz XD
Majd küldöm a tuningképeket, méréseredményeketXD. 1-2 hét múlva Q6600 is kerül bele, azért nem Q9300 vagy valami ilyesmi, mert azoknak rosszabb a tuningpotenciálja, kissé FSB és leginkább órajel szempontjából nézve: Q9300 4018MHz, Q8200 3711MHz, Q6600 5133MHz, és FSB szempontjából a WR-ok: Q9300-530, Q8200-530, Q6600-570 kb. -
jetimokus
tag
Asus P5Q3 Deluxe/WiFi-AP
Lehet, hogy hülye kérdés, de ez tényleg támogatja az 1600Mhz-es DDR3 memóriákat DC-ben?
-
jugeen
addikt
-
ferbazs
tag
válasz
junior_boy #256 üzenetére
Szia!
Szerintem szedd le az ap-solo-t, nekem anélkül tökéletes.
-
junior_boy
csendes tag
válasz
junior_boy #255 üzenetére
Sziasztok!
A lap tuti jó bár van egy probléma. Wi-Fi -s a cucc, de sajnos ez az AP-Solo nem megy. Sikerült feltelepíteni, de amikor a solot indítom, akkor azt írja ki, hogy "This device may be removed or disabled". Biosban engedélyezve van a wireless eszköz, ha meg a drivereket felteszem, akkor még a wifi is működik. Bár a net eléggé szaggat rajta, amit nem értek, hiszen a laptopom ugynazzal a routerrel tök gyorsan kommunikál és lehet is vele netezni. Ezzel az integrált wifis cuccal meg szakadozik a net. Valami ötletetek van?
köszi
Attila -
jugeen
addikt
válasz
junior_boy #252 üzenetére
hogyne menne. jó RAM esetén 5-5-5-15-ön is. jelen pillanatban a P45 DDR3 iszonyatosan erős szűk időzítések mellett.
-
AmperMan
csendes tag
Szerintetek ez így jó lesz?
P5Q Deluxe
Intel 8500
4GB 1066MHz DDR-II RAM CSX + Metal cooler Xtreme
Ati 4870 azon filózok, hogy megéri-e várni asus kártyára az epu miatt vagy jó lesz a shappire
esetleg valami vélmeményJunior_boy ketyeg de akkor nem éri meg olyat venni
-
jugeen
addikt
válasz
junior_boy #249 üzenetére
6*400FSB
-
ferbazs
tag
válasz
junior_boy #249 üzenetére
...hát az 1600as ram sebességhez 400as fsb kell
-
jugeen
addikt
válasz
junior_boy #246 üzenetére
ha nem qx9770 a cpu-d, akkor a procit mindenféleképpen tuningolnod kell, mert p45-nél a legmagasabb szorzó az 1:2. így a 333-as FSB DDR3 1333-at jelent.
-
ferbazs
tag
válasz
junior_boy #246 üzenetére
Szia!
Nekem Platinum volt benne: OCZ3P1600EB2GK.
Az 1600-ot vitte szépen. -
junior_boy
csendes tag
Sziasztok!
Ezzel a lappal megy az alábbi RAM? Nem akarok tunningolni,
csak alapon szeretném használni a cuccokat!OCZ 2048Mb DDR3 1600Mhz Gold KIT
(OCZ3G16002GK)A cuccok már megvannak, ma este pakolom össze és reménykedem benne, hogy azonnal működni fog... Bár a remény hal meg utoljára...
Üdv
Attila -
ferbazs
tag
-
Urashima
csendes tag
1 hét mulva lesz ilyen lapom.
Van néhány kérdés-szerűségem:
Corsair 1-1 giga lesz 1333, nem kit
ennek mennyire jósolható a max. tuningja MHz-ban? (tipp is megteszi)
ill.:
meg lehet-e azt oldani ujraindítás, és BIOS vacakolás nélkül, hogy memória időzítéscsökkentés, amíg bírja, persze DRAM fesz. emeléssel, alapórajelet nem változtatva
ill.
igaz-e az, hogy ha növeljük a DRAM freq-t, akkor csökkenthető az időzítés, és ez hány V-ig bírja a RAM, ill egy 9-9-9-24-est le lehet-e vinni pl.: 8-7-6-tizenvalamennyire?Bocs ha tul általános vagyok, nem is várom el feltétlenül pontos válaszokat.
-
ferbazs
tag
egész jó 1600 on is.
-
jugeen
addikt
-
Erebosz
csendes tag
Köszi a válaszokat.
Jugeen és arról mit tudsz, vajon PI sorozaton is JNL/JNM van?
-
keIdor
titán
P5E3 Premium.
P5Q3 Deluxe nagyon válogatós ram téren, gondod lehet majd a tuningal. Vannak ramok (D9GTR pl.) amikkel szépen megy, de D9JNL, JNM-et úgy tűnik nem szereti. A tiéd fogalmam sincs, hogy milyen IC van rajta, utána kell nézni, de az X48 biztosabb!
Ha 3,6GHz a cél, akkor Q6600, ha 4GHz lenne a cél, akkor E8400-et vennék. -
Erebosz
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Hozzáértők tanácsát kérném. Egy új konfigurációt tervezek venni de az összeállítással vannak kisebb problémáim (nem igazán tudok dönteni).
a Konfig a következő:ezek a fix dolgok:
ATI Radeon HD 4870 512MB GDDR5 (ha ez már kevés lesz akkor ebből még1)
Samsung SpinPoint F1 750GB SATA-II 32MB Cache
Asus DRW-2014L1T 20x DVD±RW SATA Dual Layer Lightscribe ReWriter (Black)
Coolermaster Centurion 590 Black
Cooler Master Hyper 212
Corsair TX 650W ATX2.2
Dell Ultrasharp 2408WFP 24" Widescreen LCD Monitoramiben nem tudok dönteni:
Asus P5E3 Premium Wifi vagy Asus P5Q3 Deluxe Wifi
a ram 4GB (2x2GB) G.Skill DDR3 PC3-12800 1600MHz HZ Series (7-7-7-18) Dual Channel kit ez melyik lapban menne jobban vagy esetleg javasoltok valami mást?
Prociból E8400 vagy Q6600? ( a procik 3,2Ghz-3,6 Ghz körül mennének)A gépet játékra filmnézésre esetleg később videószerkesztésre használnám (oprendszer mindenképpen vista a 4 Gb ram miatt), és minimum 1 évig nem is nagyon akarnám fejleszteni a főbb dolgokat.
Esetleg valaki tud valami összeférhetetlenségről ezen alkatrészek között?
Előre is köszi a segítséget.
-
"NOMAD"
csendes tag
Üdv emberek!
A képen látható P5Q3 Deluxe alaplapot keresek melyen kettő darab kék PCIE x16 van!
Bármi infó amit a lapról tudtok érdekel!!!
Előre is ezer kösz
-
Szatesz
őstag
válasz
Sir Maxwell #224 üzenetére
szerintem ram probléma lessz....Nem csipi azokat a ramokat..
-
Sir Maxwell
csendes tag
Sziasztok!
a segítségetekre lenne szükségem.
Vettem ma egy teljesen uj konfigot, egy ilyen lappal(p5q3 deluxe). Semmiképp nem tudom felrakni rá a vistát, de még az xp-t se ide-s vinyora.
Vistanak elindul a telepitője, előszőr másolja a fáljlokat, és mikor betöltene a telepitő, ott kifagy...
ramtest ok, probáltam cserélgetni a ramokat, állitgatam satat, idet stb. semmi...
erre próbálnak valami megoldást
a konfig:
p5q3 deluxe
xfx gtx260 xxx
2x2gb kit corsair xms3 1333mhz ddr
2db wd 36gb raptor
2db wd 500gb
e8500 proci
előre is köszi a helpet!ui: 1103as bios van rajta
-
Szatesz
őstag
-
Achill3uS
nagyúr
sajnos azt kell mondjam a ramkezelés romlott
eddig stabil(vagy ahhoz közeli) beállításaim vágtak ki memtest error-t, ddr3-2000 továbbra is elérhetetlen stabilitás szinten, GTR kitemet változatlanul nem szereti, csak a GTS-t.
ergo nem érdemes felrakni... 1103 továbbra is a best! -
jugeen
addikt
-
Szatesz
őstag
Van eladó P5Q3 Deluxom ha valkit érdekel..
-
nomad1989
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy most fogok gépet venni és nem tudom eldönteni, hogy milyen alaplappal vegyem. A két alaplap amit kinéztem a ASUS P5Q3 Deluxe és az ASUS P5E3 Deluxe.
Mindkettőbe Core 2 Quad Q9450-et és Corsair TWIN3X2048-1333C9 ramokat vennék.
Szerintetek a két alaplap közül melyiket vegyem meg és hogy ezzel a rammal amit kinéztem fog-e menni az alaplap?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
-
Achill3uS
nagyúr
úgy néz ki van akinek szépen mennek ebben a lapban a diablo-k, de én se jutottam vele semmire a hétvége alatt, 1700mhz-en és felette bármilyen időzítéssel dobálja az errorok ezreit
viszont Rampage Extreme-ben (X48) gyönyörüen 2000 cl8 2.0v is stabil a diablo, szoval itt valami olyasmi lesz, hogy 1-1 GTR szériát se csipázhat ez a lap vagy nemtom, memória támogatása tényleg gyerekcipőben van, szerencse, hogy én találtam olyan GTS-t, amit szeret...
-
Achill3uS
nagyúr
most beszélek egy CSX-es kollégával, aki állítása szerint egy csomó kitet teszteltek és 2000 cl8 2v körül mind viszi, szóval holnap megnézem a nálam lévő kitet és ha X48-ban viszont jól megy, akkor nem feltétlen kell eladnod, max lapot cserélned, vagy legalább tudni fogod, hogy mi a gond, bár én személy szerint is jelen esetben a ramokra gyanakszom, mert van más kitem is itthon ami meg gyönyörüen megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Star Citizen
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SörcsaPH!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- 27% számlával! GIGABYTE B560 AORUS PRO AX Alaplap
- Lenovo Thinkstation C30 alaplap 2xXeon 2637V2 procival
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2014 - i5 I 4GB I 128GB SSD I OS X Big Sur I Cam I Gari!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest