Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Van az alaplapon a +12V-os 4 tűs tápcsatlakozó, ami valójában 8 tűs csatlakozó, csak 4 le van takarva belőle egy fekete műanyag négyzettel. A tápomon van 4 tűs +12V-os csatlakozó, de van egy 8 tűs csatlakozó is, ami pont beleillik ebbe a 8 tűs részbe. A kézikönyvben nem találtam erre vonatkozó részt, csak a 4 tűsre.
Kérdés: mi ez a 8 tűs tápcsatlakozó, és használhatom-e?
-
Csorbi
addikt
válasz
Manky956 #917 üzenetére
Ugye ezt a Maxtoros dolgot Te sem gondolod komolyan?
Kivéve persze ha már szar a vinyó, de egy Maxtor alapértelmezés szerint nem szar, nekem volt már 4, és érdekes, egyik se romlott el, de az is igaz, hogy folyamatosan ment rájuk egy venti által gerjesztett légáramlat.
A 60 fokos hozzászólásodhoz pedig annyi, hogy a 60 fok valóban nem is lenne vészes annyira, nem is azzal van a baj, ha olvastad volna... -
Csorbi
addikt
3.3-on stabilan megy a procim (D805) alapbeállításokkal, nem megy 50 fok fölé igazán. Viszont ha feltolom 3.6-ra, 1.425 V-tal, 720-as FSB-vel és kikapcsolt Thermal Control-lal, stabil úgy is, viszont ha Everest 3.0-ában ráengedek egy Stabilitástesztet, hát...nem valami meggyőzőt produkál
60 fok-nál van 100%-on a Throttling.
Íme: [link]
A hűtés egy Thermalright XP-90, szóval nem gagyi, az északihíd is le van cserélve egy Thermalright HR-05-re, az nem melegszik igazán. Ötlet? Mit próbáljak állítani? Vagy ennyir bírt? -
Csorbi
addikt
Ööömm, lehet hogy túl késő/korán van, de mi 930?
Egyébként én nemtom milyen az integrált hangkari, szerencsére van Audigy 4-esem
Én elsősorban a pontos bios beállításokra lennék kíváncsi tuningnál...nem értékekre konkrétan (bár azt is szívesen veszem), hanem hogy melyik mezőket állítgassam a szokásos FSB/V-ken kívül. Ezelőtt egy Athlon XP-m volt, úgyhogy van néhány idegen dolog... -
Csorbi
addikt
Nnnah, köszönöm a válaszokat, a nyavajás liveupdate nemtom mitől megy, eleinte nekem is ment CD-ről, aztán frissítette magát, és aztán betojt...
A vga driver gond is megoldódott egy registry-vel, viszont még rutinos D805 tuningolóktól szeretnék megtudni beállításokat, nekem 3.34-ig szépen felmegy alapfeszen, 667-es fsb-vel, megy 3.6-on is, de akkor már a throttling ''életre kel'', bár feszültséget még itt sem emeltem. A hűtés az elég pöpec, Thermalright XP-90, 3.6-on olyan 49 fokig megy fel. Szóval mit lehetne még itt állítani bios-ban? Láttam pár beállítást a throttling aktiválására is, nem tudom, ezt mennyire érdemes kikapcsolni, ilyenekre lennék leginkább kíváncsi... -
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Asus Update-t próbálnék feltelepíteni, próbáltam már többféle verziót, de mindenütt azt a hibaüzenetet kapom, hogy: ''NT Service registry error! Please reboot NT and run again!'' Asus BIOSINFO.DLL-től... Utána pedig kidob egy olyat is, hogy nincs jelen ASUS deszka a gépembenMitől lehet ez? P5ND2-SLI-m van, ezt csinálta a 0601-es és 0605-ös bios-szal is, Windows XP Professional van, minden lehetséges elemmel felfrissítve.
Ezenkívül: egy Gigabyte 7600 GT van benne, és minden gépindításnál kapok vmi olyasféle üzenetet az nVidia drivertől, hogy a több gpu-s SLI reprodukció módosult egy gpu-sra, blablabla, holott sosem volt másik videokártya a gépemben, és az SLI sem volt beállítva sohasem, és seholsem találom mitől lehet ez, hogy lehet kikapcsolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Magisk
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest