- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Interceptor
addikt
Hi!
Asus P5ND2-SLI NForce4 és a deluxe verzió között itt is az a fő különbség hogy a deluxe verzióval jobban lehet tuningolni? CSak mert 20ezerrel drágább.Nagyon gondolkodom egy konfig cserén,mert van egy olyan érzésem hogy a mostani konfiggal hamar zsákutcába kerülök,főleg az AGP miatt.
[Szerkesztve] -
Rover623
félisten
Ahogy te tévedsz...
P.S.:
Furi fazon vagy...
Kinézel magadnak 2 lapot, az egyik topicjába szépen benézel, kérdezel is...aztán megveszed a másikat...anélkül hogy ott ''tiszteletedet tetted volna''...
Csak reménykedni tudok, hogy azért read-only módon végigkísérted a P5WD2 topic-ot... -
Barbár
csendes tag
Üdv!
Nemrég van ilyen lapom. Semmi baj vele, de egy-két tesztprogi (pl: Everest) a Kingston HyperX 4500/533-as 2×512Mb kittemet 267-esként látja és az ahoz tartozó eredményt is hozza ki. Ki találkozott már ilyennel? -
Kepi p4 630
tag
Sziasztok! Vki tudna vmit mondani az ASUS P5ND2 SLI WLOM-ról!
(To Loretto: Sorry, az újoncok már csak ilyenek) -
law007
aktív tag
Nekem is kb hét vége és megjön, de nem dual core, azt majd jövőre
Végül P5WD2-premium lett, ezzel csak nem ér csalódás -
Casseus
tag
Egy hét és itt a lap!
Remélem fogja látni mindakét magot!
-
tamu
csendes tag
UP
-
tamu
csendes tag
UP
-
Casseus
tag
Hello! Állítólag sok baj van az nforce4-el és a dualcore-al ha együtt vannak!
Kérdésem, hogy ha belerakok egy ilyen deluxe-ba egy P4 830 3.0/DualCore/2M/64 bit procit akkor fogja lánti mind a két magot! Nem lesz problem? -
[MGC]Hege
tag
Szevasztok! Megvettem a lapot //P5ND2-SLI Deluxe/ .Nagyon jól szuperál. /idáig/ Egy kérdésem viszont lenne , mégpedig:
.Feltelepitettem a WINDOWS-t a két SATA II -es vinyot Raid be formáztam ,pontosan raid 0-ba és megjelent a jobb alsó sarokban egy Hardware eltávollítását jelző kis ikon... Nos ugyan mit lehetne itt eltávolítani ha nem a két samsung Sata vinyot. De ez miért van nem értem???
Ránéztem az eszközkezelőre és ott arra a következtetésre jutottam ,hogy az Nvidia Bus Emulator miatt van. Oké ez mid szép és jó de nem lehet azt onnan eltüntetni valahogy? Segítségeteket előre is köszönöm.
ÜDV
-
law007
aktív tag
Gyerekek!
Lehet nem ide kéne ezt írnom, de a P5ND2-SLI-t néztem ki magamnak, de itt van a nagytesó, a P5WD2. Melyik mellett döntsek vajon? NEM a +10.000 ft zavar, hanem hogy melyik jobb: a marhagyors memóriakezelés a wd2-esnél (800Mhz-es ram, PAT vagy itt nem is tudom minek hívják), vagy a ND2-SLI-nél az, hogy a gef6600GT-t oda találták ki sli-stül, mer ugye nVidia, és én szeretek jáccani.
Egy két tanács jól esne!
Előre is köszi mindenlkinek -
tamu
csendes tag
UP
-
[MGC]Hege
tag
válasz
Szten Márs #2 üzenetére
Megjött már a lapod?
Csak azéert kérdezem mert Barátnőmnek is ilyet fogunk hozni csak a véleményre vagyok már kiváncsi...
[Szerkesztve] -
tamu
csendes tag
Apropó !
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy meghal a chipset?
Gép:
Asus P5ND2 SLI DELUXE
Inno 6800 GT
Thermaltake Shark ház
Eurochase 500W táp
Kingmax 1gb 533mhz modul
Thermaltake Beetle procihűtő
...
összeraktam memteszt 86 aztán 100%-nál 1000 error.
Vissza vittem azt mondták, hogy elszállt a chipset.
Csere aztán azis ugyan úgy meghalt.
Please HELP!!!! -
simaz
tag
Nekem ilyen lapom van.
Tuningot még nem próbáltam.
Egy gondom van. Hogy lehet a biost lenullázni.
Ami a könyvében van semmit nem csinált.
Problémám az hogy nem kapcsolódik be a monitorom. Ha lehúzom a vga-ról, akkor kiírja hgoy csatlakoztassam.
A kártyát átraktam másik gépbe (ugyanilyen alaplap, ott működik jól)
Esetleg ha biost frissítek rajta flopyról, akkor alapra áll? -
Zull
senior tag
Azt én is olvastam hogy nagyon jó ha tuningol az ember
én egy 630-ast akarok 4.2-ig elvinni, ha lehet stabilan, annak nagyon örülnék
Amugy a config ez lenne:
P5nd2-sli
630 + Hyper6+
Corsair twinx1024a (2x512) 667 @ 800 (ez gyári adat, magyarul megy az 850-ig is)
MSI Nx7800Gt
Hiper 480w-s táp (12cm-es a PH! tesztből)
Szerintem jó öszeállítás az egész
Mondjuk 1.39V-n, 280x15, 4:5 a memek (mem:fsb) az ugy szerintem jó.
[Szerkesztve] -
Savanya
addikt
-
Zull
senior tag
Nem hiszem el hogy 40k ember közül senkinek sincs ilyen lapja
-
Zull
senior tag
Up kell ide
[Szerkesztve] -
Zull
senior tag
válasz
Szten Márs #4 üzenetére
Te intézted el? (ki más) THX
Amugy ugy gondoltam így jobb mert talán több ember jön majd. -
Zull
senior tag
Még nem vettem meg, de olyan 30-33e (áfa nélkül
) de alig várom, nemtom olvastad-e a belinkel oldalakat, ha igen akkor megérted miért csodálom. Amugy az a másik topic totál kész volt, főleg hogy nem erről szólt, sztem ez megérdemel ennyit, főleg ha nagy topic lesz, bár erre nem látok túl sok esélyt, mert kevés embernek van ilyen lapja.
-
Zull
senior tag
Na megnyílt ez a topic is, azért hogy mindenki megtudjon mindent a deszkáról. Nekem 2 hét múlva érkezik meg a sajátom
, és alig várom hogy leteszteljem, de addigis mindenkinek ajánlom hogy ruházzon be rá. A leírása(i) itt olvashatóak
(a deluxe-é):
Bővebben: link
A tuningképességei fantasztikusak (pl. az fsb-től független memóriaórajel) ezekről itt taláhatóak az angolnyelvű cikkek (magyar sajna nem volt)
Remélem akinek van ilyenje az idejön, akinek nincs az meg vegye meg! A chipset (nf4 sli intel edition) ír bele a legtöbbet a memóriába a maiak közül, és majdnem a legtöbbet is olvassa ki (lásd everest 2.2), szóval mindenkinek ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest