- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
pl a 2x16-os pci-e
extreme memory
szóval remélhetőleg ddr2-t és ddr3-mat is mégjobban fogja kezelni mint a p35, ddr3-mal főleg vannak gondok, 1800mhz fölött a p35 már teljesen istabil, és nem is tud profitálni a ram sávszélből, mert nem birja lekezelni.. szóval lesz jópár új bios beállítás is, amire rá kell jönni majd, ezért mondom, hogy érdekes lesz, egy P5E-re szinte azonnal rá fogok csapni -
ImI87
őstag
amúgy vicces az asus oldalán, hogy az új lapok az "ati radeon xpress200" chipset kategóriában vannak
előbb-utóbb biztos javítják
-
jugeen
addikt
-
Rusher
őstag
Sztem ne aggódj amig nem tudod mekkora plusszt nyújtana az X38 a P35-höz képest bár valami biztos nem ugyanaz a kettő.........majd ha lehet már kapni és lesznek kézzel fogható eredmények majd akkor ráérsz problémázni....
A sima P5E elég korrektnek néz ki meg hát igen DDR2-es a dlx csak ddr3.......nekem a dlx nagyon bejön (én a deluxeokat szeretem
) full felszereltség Wifi-AP@n
ja és ez Memory tuning from 800MHz up to 3200MHz...
-
ImI87
őstag
Francba............
Nem akarok elhamarkodottan ítélni,de szivem szerint ha most idehoznának egy P5E-t, akkor látatlanban cserélném a P5K Premium-omra. Csomó új ASUS újítás benne van (Precision Twaeker 2, digitális VRM szabályzás, 2-phase DDR2), ami a tuning jövőtállóság miatt még kedvezőbb. Felszereltsége elég érdekes, mert csoda-hangkari van hozzá, de szinte minden csatlakozót leszedtek róla (nincs dual lan, nincs eSATA), de végülis pont azok az extrák nincsenek rajta, amik a P5K Premium-on fölöslegesek.Ha tud valaki tesztet, akkor ossza meg velünk, mert eléggé elgondolkodtam egy lapcserén..............
Tényleg kár előre problémázni, de lehet, hogy elhamarkodtam a vásárlást 2-3 héttel. Nálam a DDR2 fix, dehogy P35+DDR2 vs X38+DDR2 ???
-
ImI87
őstag
Az ASUS honlapján fent vannak az új X38 lapok !!!!!!!!!
Elsőre elég komolynak tűnnek, és van csomó újdonság bennük.
Mindenkinek jó csemegézést!
-
jugeen
addikt
P5K3 Deluxe vs. P5E3 Deluxe link
-
beteg
őstag
nekem még nincs p5e3 am
-
M3kk
őstag
-
jugeen
addikt
-
jugeen
addikt
egy újabb review a P5E3-ról
[L]http://www.tweaktown.com/reviews/1188/asus_p5e3_mobo_x38_and_ddr3_is_here/index.html[/L] -
jugeen
addikt
üzletpolitika az 160k.
ha valamid nincs, amit eladnál, de számodra tökéletes, hogy polírozd magad, akkor adj az árához plusz 100k-t és nem nagyon lesz érdeklődő. ha meg mégis, akkor azt mondod neki, hogy pont most fogyott el! ja persze a fordítottja is igaz. hányan hírdették 07.22. előtt az apróhírdetések között, hogy Q6600 az árcsökkentés alatti áron eladó.
szánalmas!
[Szerkesztve] -
CséZé
őstag
Az ipon-nál 160HUF a P5E3 Deluxe.
Kösz de inkább kihagyom...
-
jugeen
addikt
ha valaki nagyon szeretne egy ilyen deszkát, akkor ocx-n vehet mickeymouse-tól OEM-et.
-
tlac
nagyúr
''We are only a few days away from the official X38 launch and the ability to show a full test suite, provided the retail boards show up in time. We had actually planned on providing a lot more detail today, but last minute updates from the involved parties limited our reporting. With the launch article, we will have additional details including some impressive power consumption numbers that are now lower than the P35 chipset and improved thermal characteristics. We say ''impressive'' because the early boards showed just the opposite trend. While we would love to provide more information, at the behest of our contacts at Intel it will have to wait. We just hope the wait is not longer than expected.''
jól értem, hogy azt állítja, hogy kevesebb a fogyasztása, mint a p35-nek?
(ez a fogyasztás, hőmérséklet eléggé ellentmondásos) -
keIdor
titán
E3 DLX rivjú: [link]
-
adm
őstag
jól megvannak keveredve a lapok: legalább kétféle p5e3-d és p5e-ws van eddig.
a vr-zone-os és a kinc deluxa kb megegyezik. a retailnak kinéző ws kb ugyan az mint az es deluxe. nincs sok értelme se ennyi alig különböző asus lapnak, se ennek a wsnek. ehelyett jöhetne/jöhetett volna a p5e3-64ws. -
keIdor
titán
Ha lesz DDR2-es, akkor az biztos P5E névre hallgat majd és nem P5E3-ra, tehát csak a nevet kell figyelni! Én még nem láttam és nem is halottam róla, szerintem majd csak késöbb lesz, ha lesz egyáltalán...
Viszont ASUS Maximus-ból van DDR2-es, igaz az ára is más...
Mod: Abit és Gigabyte viszont csinált olcsóbb DDR2-es X38-as lapot!
[Szerkesztve] -
ImI87
őstag
Sziasztok!
Nagyon bejon nekem ez a P5E3 DEluxe. Nem tudjátok,hogy lesz belőle DDR2-es változat? Ugyanez a design meg feature kéne csak DDR2-vel. Szerintetek ASUS gondol majd rám is?
ImI -
jugeen
addikt
Kinc-nél van egy P5E3 Deluxe. Első ránézésre nem is rossz a teljesítménye
[link] -
prmcsk
addikt
És tessék mondani mit csinál még ennyi pénzért ?
Le is ''dohányoz'' ?
-
Achill3uS
nagyúr
várjátok csak majd a ROG-os X38-okat, az lesz az occsó
Keldor papa: azért fog esni az áruk mert kül. valóban nem fogja senki megvenni, sztem ez olyan lesz mint a kentsfield amikor jött, jóideig kuriózum, aztán ahogy lesz olcso ddr3 is, ezek is elérhető áron lesznek szvsz..
SzlobiG: még nem tudni mit tudnak majd, szóval elhamarkodott kijelentéseket nem tennék
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
nevetséges amúgy amit a ''NAGYMENŐ'' gyártók művelnek.
nekem még nem volt ASUS lapom, semmilyen, és ennek egyik oka az volt hogy rohadt drága.
nevetségesnek tartom ezeket a 250-280 ojrós árakat.
mégha lenne valami teljesítmény beli plus az ''olcsóbb'', lapokhoz képest, akkor megérteném hogy plus 10-20e-rel drágábbak, de így.............
az hogy most van rajta minden kacat,az szép meg jó,de lehet hogy ott fog megpenészedni a lapon, mert soha az életbe nem fogja kihasználni.
van aki csak azért vesz ilyet mert milyen menő, meg sz*rja a pénzt,de az megint más dolog.
én a Gigabyte P35-DQ6 ra is sajnáltam volna annyit kiadni, amennyibe itt a ph-n is kerül, de mivel sikerült ismerőstől beszerezni zsír újjan garival annyiért mint egy DS3-R, így megvettem.
de ezen is vannak olyan dolgok amit az életbe nem fogok használni, meg nem is tudom mi, csak rajta van és jól mutat.
ezzel most nem fikázni akarom a drága csúcs laokat, mert én is megnézem őket, meg ámulok rajtuk, de nem adnék értük annyi pénzt amennyi. -
jugeen
addikt
na ennek se öt fillér az ára
[link]
-
Zé_Mester
őstag
itt egy hír magyar oldalról is, a képek szerepeltek egy korábbi linkben is
[link]
szép kis darab -
M3kk
őstag
Asus P5E3 Deluxe X38 Mainboard Preview! [link]
-
ramból sosem elég,pláne ha DDR3 -ról van szó.
de jó lenne most a polcon 3*2Gb DDR3
alakul az OFF rendesen
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
A fekete nyákos, piacra kerülő P5E3 Deluxe: [link]
-
keIdor
titán
Ha már az Abit, Gigabyte és DFI X38-as lapjai kaptak topicot, miért pont az ASUS X38-ak maradjanak topic nélkül?
Lassan, de biztosan közeledik az X38 megjelenési időpotja, ami valamikor Augusztus vége, Szeptember elejére tehető. Pontosat egyelőre nem tudni...
Egyelőre 2 tagról tudunk: P5E3 Deluxe WiFi-AP, P5E3 WS Professional, de biztosan lesz még sima, -E, Premium stb...
Pár kép: [link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest