- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Hello lenne egy gondom! olvastam a topicot is, meg máshol is , rengeteg helye, rengeteg embertől érdeklődtam!
van egy asus p5b-vm- alaplapom! 2x2ghz-kingmax memóm és egy Core2duo 6420as procim 2,13ghz- alap órajelen fut
szerintem kéne tudnia többet is a szerkezetnek!Nincs valakinek pont ugyanilyen konfigja? biosba milyen értékeket állítsak? illetve kéne biost frissítenem? (remélme nem), eddig bármit állítottam mindig kikapcsolt a gép, és levette 1,8ghz-re... sztetek érdemes-e húzni egyáltalán? gyorsabb lesz vele a gép?
köszi előre is!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
s7evcsenko #4757 üzenetére
Hello van lehetőség a biosban is!
A cpu coolernél beállítod hogy silent legyen,, vagy auto, ami akkor pörög fel ha túlmeleg a procid! persze a megfelelő helyre kell bedugni az alaplapba a venti csatlakozójáta cpu felirat segít megtalálni az alaplapon! ottvan rögtön a cpu foglalatt mellett jobb fenn
ha az nemszabályozza találsz rá progikat külön is ,mint pl cpu -z aszem, nekem külső controllerem van hozzások sikert
-
Csabee.
nagyúr
Asus P5B-s alaplapom egy C2D 6420as procim, szeretném felhúzni 3ghz környékere, az első hosszászólás alapján valaki tudna nekem mondani értékeket?
-
Csabee.
nagyúr
Üdv! Lenne egy kérdésem! van egy Asus P5B-s alaplapom egy C2D 6420as procim, szeretném felhúzni 3ghz környékere, az első hosszászólás alapján valaki tudna nekem mondani értékeket? mert én még soha nem tuningoltam! előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Foxpost
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest