Aktív témák
-
gliskard
senior tag
Van egy kis problémám...
körül néztem a forumban és igen van ''hasonló'', tehát elöre elnézést kérek, amennyiben ez probléma. sorry...
adott egy uj Asus p4s800d-x mb benne egy celeron 2,5Ghz/533fsb, 2x512Mb ddr400 és egy agp vga.
bekapcsolásnál nem kap jelet a monitor, és a nyugtázó egy rövid sipolásig sem jut el a boot, ellenben ha nincs benne a ram akkor sipol, de semmi több.
Cseréltem videó kártyát, ramot és még tápot is. Cpu más lappal megy, meg amugy is müködik, hiszen (gondolom én) a ram hiány miatt nem tudna sipolni, ha nem müködne, mert ugye a bios végzi a tesztet, annak a futásához pedig kell a proci...
Esetleg tud valaki okosat mondani, mielött visszaviszem a lapot? Mert ugye az sem kizárt, hogy én vagyok a nagyon láma és elég szimpla megoldása van a dolognak.
pci-os vga-m nincs tehát azzal nem tudok probát tenni, a monitor ok, a másik gép vigan viszi
elöre is köszönöm a segitséget
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kés topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Formula-1
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest