Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Autós kamerák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
Aktív témák
-
3psilon
aktív tag
Helló!
Kis problémám volna. Van egy asus p4s800 alaplapom, és egy Spire hűtőm, bedugva az alaplap ''cpu fan'' csatlakozójába.
A gond az, hogy a ventillátor sebessége sehogy sem változik, mindig 2100 rpm. Mindegy, hogy a proci 40 fokos (alaphelyzet), vagy 70 (BF2 alatt), semmi változás. Az alaplapba épített q-fan nevű cuccnak szabályoznia kéne, de semmi.
Letöltöttem egy speedfan nevű progit, állítgattam a ''speed''-eket, de ekkor sem változott a sebesség, függetlenül attól, hogy a q-fan be volt-e kapcsolva.
Kérdés: ez mitől lehet?
Lehet attól, hogy az alaplapon a cpu fan csatlakozó az 4 tűs, és a ventillátorén, amit rádugok, csak 3 van? Így a ''cpu fan pwm'' tű nincsen csatlakoztatva. Az mi?
Ja... az alaplapon a táp ventillátorához is van hasonló csatlakozó. Az lehetséges, hogy a (q-tec) tápomon nincs ilyen? Én nem találtam. Ha van, akkor hol?
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Dobozos vadonat új Viper Venom DDR5 32 GB 7000 MHz RAM KIT leárazás!!!! AkciÓÓÓ
- I7-4790K Coolermaster hűtő Asus TUF Z97 mark S limitált alaplap
- HyperX Predator 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest