- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Versus
senior tag
válasz
Gábor vitéz #6 üzenetére
3 nap volt kb.
-
Gábor vitéz
tag
Na mind1, elküldtem. Neked mennyi idő után válaszoltak?
-
Gábor vitéz
tag
válasz
Gábor vitéz #4 üzenetére
Ja és a VIA-nál se találok továbbra sem! Időközben, visszaraktam a vinyót a sima ata vezérlőre, mert nem tudtam rajta linuxot bootolni.
-
Versus
senior tag
válasz
Gábor vitéz #1 üzenetére
Írj az Asusnak pár sort hogy mi a problémád/mire van szükséged és szerintem reagálni fognak pár napon belül.Hasonló problémám volt és segítettek viszonylag gyorsan!
-
Gábor vitéz
tag
VIA VT6410 RAID controller neki a becsületes neve, és a via honlapján csak Red Hat 7.2-höz van driver. Esetleg ezt rá lehet erőszakolni vhogy a Red Hat 9-re?
-
Gábor vitéz
tag
Tehát a fenti kütyühöz kéne Red Hat 9 és/vagy SuSE 8.2 alá driver!
Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest