- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Aktív témák
-
RudiG
tag
válasz
blasius33 #1842 üzenetére
Nekem vk azt mondta,hogy egybekeverik a színt az anyaggal. Ha jól tudom csak a FuSi-kat festik(de azokat biztos,legalábbis azokat amiket én néztem). Bár lehet, hogy ez az anyag keverős dolog csak acer-nél van.
Nem történt vkinél 1 kis karcos véletlen és villant(vagy nem villant) ki az igazság?
Esetleg szándékos proobálkozás?
-
Fifi
őstag
válasz
blasius33 #1842 üzenetére
Hát igen, ez embertől függ.
Nekem van kb. ~5 éves gericom ''notebookom'', ami szinte újnak néz ki, csak a kurzornyilak vannak megkopva és az enteren látszódik az idő nyoma, de ''kikönyökölt'' touchpadkörnyék nincs
Én vigyázok mindenemre és ezt a környezetemtől is elvárom. Nincs zsíros kézzel tapizás, evészet, ivászat a gépek körül és kész!
Amúgy matricák levéve és egy nylontasakba felragasztva, ha kell újra tudjam hasznosítani.
A matrica jó minőségű, szerintem majd 1 év múlva is vissza lehet ragasztani.
Jah és a notesz is jó minőségű, nem hiszem, hogy kopna
Amúgy szerintem ezeket a vevő tájékoztatására ragasztották fel és nem a mindennapi használatra tervezték. Így nélkülük sokkal elegánsabb a laptop. Szerintem matricával van egy kis gagyi hatása is
Persze kinek a pap, kinek a papné, ezen nem veszünk össze
Bye, Fifi -
Louies
aktív tag
-
válasz
blasius33 #1176 üzenetére
Nos igen, engem is ez zavar: az ablakoknál hihetetlen szarul néz ki. Ami a legidegesítőbb, hogy azért pont egy 200ropis asus-tól nem vártam volna ezt, főleg, mert egyébként csak jót mondhatok el róla. Az optikai meghajtóról is: csendes, és stabil, nem rázkodik, meg miegymás, ráadásul mindent kajált eddig
-
AMD Power
titán
válasz
blasius33 #1006 üzenetére
Az Asus A3H 5005-t semmi féle képen nem ajánlom, mert kicsi 2200-s aksi van benne. De viszont a A6U-5001-be ''nagy'' 4400 mAh aksi van! Arról nem is beszélve , hogy a Celeron M-be nincs SpeedStep így az se eszik kevesebbet, mint az új 25W TDP-s Mobil Sempron amiben, viszont van PowerNow!
Az létezik , hogy a A3H 5005 nincs WiFi?
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged