Keresés

Aktív témák

• Louis Gara

tag

válasz jani0625 #1670 üzenetére

Írhatnánk az Asusnak egy levelet, szerintem nem csak itt fordul elő ez a hiba, és javasolhanánk, hogy dijmentesen cseréljék ki, és akkor az egy olyan remek húzás, hogy nem is haragszunk annyira, és talán legközelebb is Asust veszünk.

Én ma írtam az első Dvd-t ez egy minuszos Tdk volt, azt irtátok, hogy azokat szereti, ezért is válaszottam, 4szeresen irtam és jó lett bár pár sárga szektort azrét találtam a scandisc-el.

Ha 10 emberből 8-nak rossz, az elég ok a cserére. Nekem az asztalimba is hasonló szutyok van, azt visszavittem és mondtam, hogy szar, meg sem nézték, csak kicserélték, egy ugyan olyan szarra :)) Persze azóta még nem vittem vissza, dvd-t irogat, de még van kb 10 hónap gari, majd előtte pár hónappal, hátha letesz a samsung a dvd irók gyártásáról.
    A márkaszerviz már biztos szembesült ezzel a problémával, ezért nem nehéz meggyőzni őket, hogy tényleg nem jó.
    Én emlékszem, hogy régebb a haveromnak volt Asus cdirója, vagy az más volt csak Asus labellel?? Hmm, én amikor megvettem a notit nem is felteleztem volna róla, hogy megint összefutok a samsungal.

Aktív témák