Aktív témák
-
Louis Gara
tag
válasz
jani0625 #1670 üzenetére
Írhatnánk az Asusnak egy levelet, szerintem nem csak itt fordul elő ez a hiba, és javasolhanánk, hogy dijmentesen cseréljék ki, és akkor az egy olyan remek húzás, hogy nem is haragszunk annyira, és talán legközelebb is Asust veszünk.
Én ma írtam az első Dvd-t ez egy minuszos Tdk volt, azt irtátok, hogy azokat szereti, ezért is válaszottam, 4szeresen irtam és jó lett bár pár sárga szektort azrét találtam a scandisc-el.
Ha 10 emberből 8-nak rossz, az elég ok a cserére. Nekem az asztalimba is hasonló szutyok van, azt visszavittem és mondtam, hogy szar, meg sem nézték, csak kicserélték, egy ugyan olyan szarraPersze azóta még nem vittem vissza, dvd-t irogat, de még van kb 10 hónap gari, majd előtte pár hónappal, hátha letesz a samsung a dvd irók gyártásáról.
A márkaszerviz már biztos szembesült ezzel a problémával, ezért nem nehéz meggyőzni őket, hogy tényleg nem jó.
Én emlékszem, hogy régebb a haveromnak volt Asus cdirója, vagy az más volt csak Asus labellel?? Hmm, én amikor megvettem a notit nem is felteleztem volna róla, hogy megint összefutok a samsungal.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ivqkzy-: 2. gépem
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest