- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
nekem most egy sima asztali 9.4 -es driver van fent és mobility moddert kellett ráereszteni, hogy működjön rendesen (régiek még ilyen 8.xx időben simán felmásztak a gépre trükk nélkül) [link]
nekem egy Mobility HD3470 van a gépben és energia takarékosság is megy ezzel a megoldással -
Atya
tag
Hat ez roppant erdekes, voltam benn egyetemen delutan, es bekapcsolt wifi mellett ( minimumra huzott fenyeroval, bongeszovel, es acrobat readerrel ) 3 ora es 20 percet mondott a windows hatralevo idonek. Ha a wifit kilottem felment 3 ora 45 re. Kozben azt irta 2Ghz en megy a proci. Namost megprobaltam elinditani egy jatekot, ami minden problema nelkul ment(itthon), es ott rettenetesen 0,5-0,4 Fps-el ment. Csak akkor lett meg erdekesebb, mikor hazaerve tapcsastra dugva is szarakodott. Igy visszatettem a "gyari" catalystet( sajnos a ma befrissitettel nem tudtam kirprobalni a jatekot, eszembe sem volt, hogy frissiti, mert azt irta nem kompatibilis a kartya, igy kilep a telepito). Nem tudom attol javult-e meg, de most ujra jol megy a jatek
Szoval nagyon erdekes :-)
-
Almos
aktív tag
Hello,
A hétvégén telepítettem egy X50Z-AP078-as gépet. A gépen volt egy ilyen felirat : "Asus F5 Entertainement ..."
A bios is azt mondja, hogy F5-ös széria, illetve az XP-s driverek egy része is F5-ös széria driverei.
A gépen volt matrica, mindenféle marketing szöveggel, lehet, hogy express gate is szerepelt, illetve volt mellékelve linux is, de nem nagyon néztem, ugyanis a gép tulajának XP kellett.Ha van még kérdés, akkor majd a héten, ha ismét a gép közelébe jutok, akkor megnézem neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest