Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
nekem most egy sima asztali 9.4 -es driver van fent és mobility moddert kellett ráereszteni, hogy működjön rendesen (régiek még ilyen 8.xx időben simán felmásztak a gépre trükk nélkül) [link]
nekem egy Mobility HD3470 van a gépben és energia takarékosság is megy ezzel a megoldással -
Atya
tag
Hat ez roppant erdekes, voltam benn egyetemen delutan, es bekapcsolt wifi mellett ( minimumra huzott fenyeroval, bongeszovel, es acrobat readerrel ) 3 ora es 20 percet mondott a windows hatralevo idonek. Ha a wifit kilottem felment 3 ora 45 re. Kozben azt irta 2Ghz en megy a proci. Namost megprobaltam elinditani egy jatekot, ami minden problema nelkul ment(itthon), es ott rettenetesen 0,5-0,4 Fps-el ment. Csak akkor lett meg erdekesebb, mikor hazaerve tapcsastra dugva is szarakodott. Igy visszatettem a "gyari" catalystet( sajnos a ma befrissitettel nem tudtam kirprobalni a jatekot, eszembe sem volt, hogy frissiti, mert azt irta nem kompatibilis a kartya, igy kilep a telepito). Nem tudom attol javult-e meg, de most ujra jol megy a jatek
Szoval nagyon erdekes :-)
-
Almos
aktív tag
Hello,
A hétvégén telepítettem egy X50Z-AP078-as gépet. A gépen volt egy ilyen felirat : "Asus F5 Entertainement ..."
A bios is azt mondja, hogy F5-ös széria, illetve az XP-s driverek egy része is F5-ös széria driverei.
A gépen volt matrica, mindenféle marketing szöveggel, lehet, hogy express gate is szerepelt, illetve volt mellékelve linux is, de nem nagyon néztem, ugyanis a gép tulajának XP kellett.Ha van még kérdés, akkor majd a héten, ha ismét a gép közelébe jutok, akkor megnézem neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest