- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiMedia lejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Hello, szerencséd van, mert nekem pont ilyen gépem van és meg is csináltam benne a bővítést. Először is magából a beépítő keretből elég a legolcsóbb kínai is, ez egy darab fém, felesleges sok pénzt kiadni érte.
A magasságára nem emlékszem, hogy én mit használtam, ezt 9,5mm-esnek írja, elvileg ennek kell jónak lennie.
A géped hátulján kb a közepén van egy rögzítőcsavar, ezt kell először eltávolítanod, utána tűvel beszúrod a DVD rom vésznyitóját, mire az kinyílik és így könnyen ki tudod húzni az egészet. A fedlapot le tudod pattintani, ezt rá tudod tenni a beépítőkeretre és nem fog látszódni semmi.
A HDD rögzítése a keretbe egyértelmű, amire figyelned kell, hogy a beépítő keret szélén van egy db, két irányba állítató kapcsoló, egy pöcök. Ha a bővítés végeztével azt tapasztalod, hogy alapjáraton is 10-15%-on pörög a processzorod örökké, akkor ezt a pöcköt az ellentkező állásba kell helyezni. Jól becsüld meg ezt az infót, nekem 3 hetembe telt rájönnöm, mi baja a gépnek.
(Nyilván beépítés előtt én nem állítottam át a pöcköt, mivel azt sem tudtam, hogy van ilyen, hanem csak utána és ekkor lett jó.)
SSD-t bármilyet vehetsz, ami neked szimpatikus, annyi a lényeg, hogy "rendes SSD" legyen, ami akkora mint a laptop vinyója, ne pedig a ramra hasonlító pici vmi (igen, nagy szaki vagyok
). Nézz szét az SSD topikban.
Fontos, hogy az SSD kerüljön a mostani HDD helyére és a HDD menjen a bővítőkeretbe. Ez a sebesség miatt fontos, elvileg az optikai meghajtó csatlakozója nem tudja teljes sebességgel futtatni az SSD-t (vagy vmi ilyesmi).
-
szobbal
csendes tag
Tesómnak HP Pavilon-ja van. Fényes a kijelző de elég szép képe van. Asus vagy HP lenne ha vennék még1x laptopot. De Lenovo-t tuti nem vennék. Telefonom is volt már, meg tabletem is. Mikor a Telót vittem szervízbe minden 2 ember laptoppal állt a hóna alatt, természetesen Lenovo volt mindegyik.
-
szobbal
csendes tag
Szia. Nekem X550DP van a két betű valószínűleg a hardver összeállítást jelenti. Én a hullámzást nem tapasztaltam a billentyűzetnél. De valóban full műanyag az egész gép, De ez által könnyű is. A hűtése valóban nem a legjobb. Nekem szinte mindig megy a ventilátor. És a kijelzőn is spórolnak sima TN-es szerelik ezeket.
-
Brandynew
őstag
Szia,
Sokan veszik, mert az árkategóriáján belül elég jó hardverek vannak benne. Az X-nek nagyon rossz a hűtése, emiatt sokszor visszaveszi a CPU és a VGA órajelét. Ami még problémás vele kapcsolatban, az a házának a műanyag ötvözete, ami vékony is, törékeny is, és ez az egész egy nagyon gyenge merevítéssel párosul, nyomódik alul-felül a gépház és hullámzik a billentyűzet. Ezeken az elemeken spórolták ki a jobb hardvert.
Az aláírásomban megtalálod a jelenleg ajánlott típusokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 7390 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i5-8GEN I 16GB I 1TBSSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest