- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mighty eagle #21469 üzenetére
nyomjad persze, máskülönben nem nem fognak a kontaktfelületek találkozni.
nálam ennyire van benn, bár ehhez fotó sem kellett volna, elég leírni, hogy tövig.
egy törölgetés meg már ráférne -
szabonagyur
félisten
válasz
mighty eagle #21466 üzenetére
N550/N551 Wifi az nagyon rossz egyeseknél, sajnos ez ilyen is marad valószínűleg...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mighty eagle #21466 üzenetére
rendesen benyomtad a csatlakozót a helyére? eléggé szorulós eleinte, rendesen erőlködni kell hozzá.
-
NTonee
veterán
válasz
mighty eagle #21404 üzenetére
a memória slot ugyanaz ránézésre, de ne rakd bele a 1,5V-os modult. Az asus faq írja is, hogy problémákat okoz, ha egyáltalán beindul.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mighty eagle #21404 üzenetére
foglalatot passzolom, de csak a ddr3l megy bele,
a hddt lehet csak 2 csavar fogja tartani, de az alsó fedlapot vagy 10 hiperérzékeny torx5 csavar tartja, amiket állítólag kisebb csodaszám egyben, hiba nélkül visszatenni,
gariztatás előtt visszarakod és nincs para (csak ne potyogjanak ki a csavarok)
n551nél még vannak wifi problémák, azt meg, hogy melyiket érdemesebb, az alapján döntsd el, hogy mi a fontosabb: általános felhasználás -> n550 (jobb wifi, sokkal szebb kijelző, de gyengébb kártya, nehezebb bővíthetőség, meg ha az zavar, nem kiszedhető az akku), vagy elsődlegesen játék -> n551jm (jobb vidkártya, azt hiszem csak HD kijelző, tehát kevesebb pixelt számol, viszont ez csúnyább mint az FHD IPS, és a wifije is rossz)
nekem pl többet dob a user experiencen az IPS kijelző, mert ritkábban játszom, de amikor igen, akkor is elmegy mondjuk a far cry 4 40 fps körül mediumon, ami nekem megteszi.bővebb véleményezést szerintem csak az n550ről fogsz találni a topicban, mert az van egy ideje kinn a piacon, arra ajánlom a keresés funkciót jobb felül, én pl már többször véleményeztem.
ja meg vannak tesztek is a gépekről (ha az n551jk érdekel, olvasd össze a két cikkből, a házzal kapcsolatosakat a jm tesztből, a belsővel, kijelzővel kapcsolatosakat a jk tesztből)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- Asus ROG Strix SCAR II RGB i7-8750H NVIDIA RTX2060 6GB GDDR6 16GB DDR4 512GB + 1000GB gamer laptop
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest