- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- UHD filmek lejátszása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Naszóval.
A telepítő lemezen van ilyen hotfix. Pedig neten nincs. Gép se fagyott még le 10%-nál sem. Nem tudom mire való ez, nem írja.
"Az kell mindenképpen."
Akkor ez azért mégis menjen?"újabb fajta - mindenfélét kipipálgatva egymás után feltelepítő menü?"
pontosan ilyen...kb ki is pipáltam mindent (antivírust, adobét nem) és hányta fel a cuccokat, néha alul jobb oldalt kidobta, hogy az eszköz "nem fog megfelelően működni"...stb.
Ezt sem értem miért.Haverom lemeze? Az csak egy egyszerű fájl, úgy emlékszem 2 sec a telepítése. Talán még floppyra is ráfér.
Na, közben meglett.
"WindowsXP-KB823980-x86-HUN.exe (WinXP Magyar). Kritikus biztonsági hiba javítása magyar WindowsXP alá (ha nem SP2-es XP)
Végülis mindegy, ez sp2-es xp. Akkor ez nem kell nekem.Hát nem is tudom most hogy legyen.
A lemeztől már félek, mert szerintem nem olyan új, a netes dolog jó lenne, még a sorrendet is közlik, de lehet valami ki fog maradni.Ez a Azurewave_AW-GE780 WLAN Driver and Application dolog is csak megbolondította a wifit, sokkal jobb nekem az xp-s. Ott kiváló volt a jel, ebben meg alig 1 csík.
Akkor a SPLENDID miatt volt vízszintesen csíkos minden videó, az is fölösleges.ATK_Hotkey UTILITY
Ez mire való?
Az ACPI az alapból van xp-n, vagy azt is telepíteni kell?
Úgy olvastam abban van még sok beállítási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mobil flották
- Jövedelem
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- LED világítás a lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Flow X13 Ryzen 9 6900HS 16 GB DDR5 6400 1 TB SSD RTX 3050 Ti 1920 1200 120Hz
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx