- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
"kellene"
de nem jönmeg filmet nézni se lehet rajta, mert vízszintesen szétesik a kép..."elvágódik". Gondolom 60Hz miatt.
Az Asynchronous Flit-et ON-ra állítottam, de semmi eredménye. Nagyon zavaró.A gép jó, meg minden, alig melegszik, gyors, wifi is stabil, de ezen kívül semmi nem úgy megy ahogy szeretném.
Leállítani szinte még egyszer sem sikerült normálisan, előbb is lefagyott a végén.Ha váltóáramról megy, néha gondol egyet és azt mutatja akkuról megy.
A wifi ment, de ha fölé vittem egeret azt írta nincs bluetooth csatlakoztatva. Közben az ikon jelezte, hogy megy a wifi.
Elég káoszos itt minden lehet nekiállok egy egyszerűbb telepítésnek, ahol nem a gyári cd-re hivatkozom....BIOSfrissítés után.
Már bánom, hogy nem az asztalit fejlesztettem.
Mindegy, megyek, szétbarhálom tovább...ha van még mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Lightyear - befektetési app
- EAFC 25
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- Lenovo Thinkpad T540P Workstation - I7 4700MQ - 8Gb - 500Gb sshd- GeForce GT 730M
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest