- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Ebben az esetben, szeretnélek lebeszélni erről a cseréljünk wlan card-ot projektedről, mert szerintem egyáltalán nem éri meg
TP-Link wr1043nd Gbit router + Fuji v3405 100Mbit lan -on összekötve másoltam wifi-n keresztül a k52jr gépemre 12Mb/sec-el stabilan 4-5 méterre a routertől, szerintem ez a 150Mbit kis Atheros ar9285 -től egyáltalán nem rossz eredmény és halkan jegyezném meg, hogy talán többel is mehetett volna, ha a másik notiban nem szabna határokat a 100Mbit lan.
A notid bontásáról nem találtam semmit, egy közeli rokonát a K42F-et találtam meg picit lebontva de a lényeg talán látszik a videón és a képeken is, innen jött az Intel 6200 tipp is. Szóval ha megnézed, összecsukod a géped, leteszed magaddal szemben fejjel lefelé úgy, hogy a gép eleje feléd nézzen, akkor a kártyaolvasódtól ~5-7cm-el jobbra lesz a bukrolat alatt a wifi. Megéri cserélni kolléga
Szerintem egyébként semmi extra infó nem kell egy noti bontásához, a létező összes csavart kiszeded a gép aljából figyelve, hogy el ne hagyd közbe a dvd íródat
Pengetővel vagy "hitelkártyával" stb. eszközökkel körbe a notit szétpattogtatod és reménykedsz, hogy ennyivel le is emelhető a teljes alsó burkolat. Bár lehet (ahogy az szokott is lenni), hogy inkább a felső rész jön le, ilyenkor érdemes figyleni a touchpad és más dolgok, rövid és sérülékeny szalagkábeleire, főleg a kis csatijaikra! Az enyém pl. a billentyűzet alatt / felől is át van csavarozva az alsó burkolat felé, szóval elképzelhető, az egyetlen dolog amit nem kell szétszedned a wifi kártya cseréjhez az a kijelző kávája/burkolata. Garancia stb...... még mindig megéri wlan-t cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest