- VR topik
- UHD filmek lejátszása
- Fujifilm X
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
titi276
üzenetére
Esküszöm, hogy amikor belinkeltem, még árulták!
Igen, nekem is az a bajom az Acerrel, hogy hiába fejlődik folyamatosan, még mindig kétségeim vannak a minőségével és a supportjával kapcsolatban. Az Asus-szal ezzel szemben nekem eddig csak pozitív tapasztalataim voltak. Igen, voltak gondok régen az itthoni garanciális ügyintézéssel, de azok mára rendeződtek, voltak szériahibák, de az más (nagyobb) gyártóknak is elő szokott olykor fordulni, és az itthon levő 8 ill. 4 éves notebook-ok nem arról tanúskodnak, hogy az Asus notebookjai szarok lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OpenMediaVault
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Bundle topik
- VR topik
- UHD filmek lejátszása
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Igen, nekem is az a bajom az Acerrel, hogy hiába fejlődik folyamatosan, még mindig kétségeim vannak a minőségével és a supportjával kapcsolatban. Az Asus-szal ezzel szemben nekem eddig csak pozitív tapasztalataim voltak. Igen, voltak gondok régen az itthoni garanciális ügyintézéssel, de azok mára rendeződtek, voltak szériahibák, de az más (nagyobb) gyártóknak is elő szokott olykor fordulni, és az itthon levő 8 ill. 4 éves notebook-ok nem arról tanúskodnak, hogy az Asus notebookjai szarok lennének.
Pyttawrx