Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Sziasztok skacok!
Én is beléptem a klubba egy Asus M5A99FX Pro R2.0 lappal.
Eddig nagyon régóta csak Asrock lapjaim voltak. Azoknál egész jól tudtam már, hogy a bios-ban mi mit jelent és mi mit csinál.
Ennél a lapnál egyszerűen nem tudok néhány dologra rájönni.Nekem így első lépésben túl bonyolultnak tűnik, de lehet, hogy ezt csak én érzem annak.
Pl.:
1. Hol lehet megnézni, hogy a memóriák Dual chanel-ben mennek vagy nem? Hol lehet ezt beállítani? Egyáltalán lehet? 2X4GB Kingston 1600MHZ és 2X2GB Kingston 1600MHz RAM van benne. Ha itt nézem, akkor most dualban megy, vagy nem?2 Miért van az, hogy Advanced/Sata beállításoknál a 4 winchester közül csak 2-őt ismer fel?
Viszont a Boot menünél látja.
Valamit rosszul állítok be?
Egyszerűen nem tudok rájönni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Láncfűrész topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Horgász topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- alza vélemények - tapasztalatok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z390-A Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel