-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok!
ALC892 codec-nél szerintetek még mindig jobb egy ASUS XONAR D1 hangminősége?
Csak azért kérdezem, mert a héten fejlesztem kicsit a gépem és az új alaplap miatt nem fogom tudni használni a Xonart.
Az nem lenne gond, ha az alaplapi hang picit halkabb lenne, mert a XONAR+ Logi Z623 kombo k*rva hangos tud lenni, pedig csak 60-on van Audio Center-ben a hangerő. -
WongFeiHong
senior tag
Audio Center-ben a Mixer beállításoknál minden max-ra volt tolva, reseteltem és jó lett a hang. Ez volt a gond. Köszi!
-
WongFeiHong
senior tag
Köszönöm a válaszokat, megnézem.
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok! Most szereztem Xonar D1 hangkarit és az lenne a gondom, hogy zenéknél ugrál a hang. Vagyis valahol halkul, valahol meg felerősödik. Az SVN funkció kikapcsolva és minden más effekt is. AIMP-ot használok zenehallgatásra. Előző X-Fi hangkártyával nem volt ilyen problémám.
Nem tudja valaki mi lehet a probléma?
-
WongFeiHong
senior tag
Sziasztok! Most szereztem egy ASUS Xonar DGX kártyát. 5.1-es windows tesztnél minden pöpecül szól, viszont játékoknál felkeverednek a hangszórók. Vagyis a beszéd nem a centerből szól, hanem az egyik front-ból. Minden EQ kikapcsolva, GX mód is, 7.1 virtuális cucc is az Audio Center-ben.
A másik meg, hogy jóval halkabb ez a kártya, mint az előző X-Fi Xtreme Audio, legalábbis a zenéknél. (ha Exciter módot benyomom és headphone-ra van állítva, akkor hangos minden, de mezei 2.1/ 5.1- ben halk)
Másnak nem volt ilyen problémája? Nem volt még soha Xonar hangkarim, ergo semmit nem tudok róluk, csak amit a neten kibogarászok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Billentyűzet gondom van
- További aktív témák...
- Meta Quest 3 128gb - Garanciás 2025.10.16-ig
- Eladó! Azonnal indítható Sugar Daddy társkereső az angol piacra Készen áll a pénztermelésre
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest