- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
Ha megvan még akkor kipróbálás után elvinném 10-ért.
-
Cs_Laci
senior tag
Ide valami hülyeséget írtam eredetileg...
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Magánjellegű vélemény: Tedd fel apronetre 11K-ért.. Szerintem 3 napon belül viszik el tőled...
Ott nagyon értékelik a Ti4200-at, meg az ASUS-t, mert mindkettőről hallott a jónép -
Rem-X
senior tag
Bassszus! Nehogymá nem kell senkinek egy ilyen fasza kártya?!?!?!?!
-
Rem-X
senior tag
Na egy Uppp! 10-ért!!!
-
Rem-X
senior tag
Viszont ha még meglesz akkor a tied oksa?
-
Rem-X
senior tag
10k-ért bárki viheti!!!!
-
Rem-X
senior tag
UPcicca!
-
Rem-X
senior tag
a linken minden ott van, de amúgy a téma címében ott a RAM szám és tudomásom szerint ekkor még semmiféle PCI expressz nem volt... az AGPje meg 8x-os... Minden lemeze megvan, a dobozt is talán elő tudom kotorni stb...
-
Rem-X
senior tag
Mondom szerintem megvan valahol a doboz is! az Abit is egy jó kártya de anno a teszteken a 4200-es alulmaradt az Asussal szemben!
SZAL HAJRÁ! Valaki kapja-marja!!!!!!! UPPPPPP! -
Rem-X
senior tag
én sose húztam semmit a gépemben, ezért erről nem tudok nyilatkozni, de úgy tudom hogy hűtő-csere kell ahhoz hogy jelentősen lehessen húzni... a dobozt meg kell néznem... ha valakinek az is kell akkor utánajárok... elképzelhető hogy megvan
-
Rem-X
senior tag
Ja és itt a link róla hogy mit tudi:
http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=V9280%20TD&langs=01# -
Rem-X
senior tag
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de mindent tud természetesen amit egy Ti4200-esnek tudnia kell, sőt, talán az utolsó kártyák egyike amiben az Asus erősen verte a többi gyártót... persze valamennyire szubjektív ez a vélemény, de szerintem sokan egyetértenek velem és engem nagyon jól kiszolgált!
-
Rem-X
senior tag
UPPPER!!!!
Valaki vigye mán el! -
Rem-X
senior tag
Hali!
Fájó szívvel megválnék Asus Gef4 Ti4200-es videókártyámtól, fejlesztés miatt... véleményem szerint a legjobb 4200-es kártya! Ajánlatokat ide, vagy a rem-x@freemail.hu címre vagy a 0670-338-1502es telefonszámra várnék!!!
Ahoj!!!
Aktív témák
Hirdetés
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- No Man's Sky - Már elérhető a Worlds Part 2 frissítés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Gumi és felni topik
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest