Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
WildSeven #2775 üzenetére
Én kezdek beleőrülni a folyamatos youtube nézegetésbe, de ez látszik jó pár unboxing videóban is, hogy, hogyan is kellene megérkeznie egy ilyen gépnek.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz
WildSeven #2747 üzenetére
Rákérdeztem, ott a legolcsóbb és jön hozzá headset, egér, táska.
(#2746) WildSeven
Megoldás:
Bootcamp!!!! Egymás mellé telepíthető az OS-X és a Win., minőségben és üzemidőben az AIR meg messze a többi felett, árban meg majdnem egyformák, amúgy OS-X-el sokkal jobb az üzemidő. Egyébként gyalulhatod is róla a rendszert, mert visszatelepíthető, asszem adnak hozzá OS-X lemezt, vagy pendrive-ot.[ Szerkesztve ]
-
-
kriszpontaz
veterán
-
Muerte
addikt
válasz
WildSeven #2726 üzenetére
Hát lehetséges,de nem biztos.Mindenestre kíváncsian várom én is.Nézegettem notebookcheck-en de abszolút nem reális eredmények vannak fent az a baj.Ott a 670MX sli kb.a 680M szintjén van sok tesztben,a 7970M-et meg alárangsorolják a 680M-hez holott a 12,11-es boost driver óta alapórajelen még a kanyarban sincs a 7970M-hez képest.
-
Muerte
addikt
válasz
WildSeven #2718 üzenetére
Haveromnak is meg nekem is 7970M van,csak neki Clevo-ba,nekem meg egy R2-be belemoddolva de most a "nem normális" akar venni valamilyen 670MX sli-s csodát.(mindig viszket
)Kíváncsi leszek teljesítményben mit mutat majd.Ha aránylag jól húzhatóak és normálisan skálázódik az sli,leverheti a 7970M-et.
-
masholnap
senior tag
válasz
WildSeven #2691 üzenetére
mondjuk arról az Asus adhatna némi felvilágosítást, miért is szarja le iszonyatosan magas ívből a gémer gépe gémer összetevőjét azáltal, hogy buherálás nélkül frissíthetetlen, kevésbé kihasználható az igazi ereje
persze írhatnám ezt az összes többi összetevőről is, de ez a legordenárébb jelen esetben
-
n.gee
csendes tag
válasz
WildSeven #2597 üzenetére
Igen nekem is mondtak már ilyet, hogy általában úgy szokott lenni, (persze nem erre a gépre mondták) ha hálózaton van az nvidiát használja, ha nincs akkora a hd 4000-et, de itt nem látok ilyet, a windows csak a hd 4000-et használja. Hallottam olyat is, hogy van billentyű gombináció, talán?? az nvidia vezérlőben nem láttam ilyet, csak a program beállítások, meg globális beállításokon lehet átállítani melyiket használja... legalábbis én úgy látom. de ha valaki felfedezett egyebet is ezzel kapcsolatban akkor szívesen fogadom
-
matteo_szg
őstag
válasz
WildSeven #2572 üzenetére
Most zárjuk le a témát, mert tőlem pont megkaptál minden empátiát, és amit te csinálsz, az pont nem empátia. Na, ne ragozzuk tovább, mert az elejétől a végéig ismerem a sztorid, és konkrétan az én irányomba pont semmi alapja nincs annak, hogy ilyen stílusban válaszolgass.
Nem a céget védem, hanem azokat az embereket, akik próbáltak pl. rajtad is segíteni.
Téma lezárva.
-
matteo_szg
őstag
válasz
WildSeven #2552 üzenetére
Egyrészt az általánosítást kérlek szépen fejezd be, illetve azt hiszem ideje lenne a stílusodon is csiszolni. Mind az ittenin, mind az életben mutatott viselkedésesen. Nem, nem kell megmagyaráznod, mindketten tudjuk, miről beszélek.
Örülök, hogy rendben van a géped, és tudod használni. De baromira unalmas az a stílus, ahogy immáron sokadszorra fikázod a céget, és simán hergeled tovább a többi problémás gép tulajdonosát.
Állj le ezzel...köszönöm szépen!
-
Draken
őstag
válasz
WildSeven #2555 üzenetére
Játék is lesz, de nem olyan gyakori, a firepro m8900 ugye egy 6970-nek felel meg tudásban.
Minden esetre szomorú, hogy egy ilyen asus gépnél nincs valami premium garancia, illene egy ilyen géphez, ennyi pénzért minőségi support járna. Ha a support olyan lenne, biztos ezt választottam volna.
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
válasz
WildSeven #2549 üzenetére
Még szerencse, hogy nem ezt a gépet választottam, hanem egy m6600-t, ilyen a dellnél egy nbd garanciával meg se történhet.
Hogy a témához is hozzászóljak, tényleg felháborító, amit itthon, szervízelés néven tudnak alkotni..én 1 hét után bemennék és asztalt csapkodnék az biztos
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz
WildSeven #2545 üzenetére
Már nagyon a határán vagyok a türelmemnek. Fél milla áll a levegőben, dolgozni sem tudok normális gépen.
matteo_szg: nagyon remélem, megmondom őszintén jobban örülnék egy ugyanolyan új VX-nek mint amit vettünk mint egy feltuningolt VWnek, mivel a plusz alkatrészek már megvannak.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz
WildSeven #2518 üzenetére
Azért vannak vakok az ASUS-nál is, ilyet leírni:
RAM: 8 Gb DDR3 1600 MHz SDRAM
talán akkor DDR-SDRAM, mert talán az helytállóbb. Azt hittem ennél korrektebbek lesznek, még felhívom ma a Radiumot hogy a levásárolhatóság hogy is megy náluk, és vegyék fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, hogy lehetne elintézni egy új VX leszállítását. -
bgabi1
aktív tag
válasz
WildSeven #2251 üzenetére
Köszönöm még egyszer a segítségedet, hogy fogadtál minket. A páromnak is nagyon tetszett az a precizitás, ahogy bánsz a készülékekkel és amilyen szakértelemmel, odaadással magyaráztad a dolgokat.
Igen gondoltam én is, hogy a rendszerleíró adatbázis miatt nem fognak menni, csak ez a recovery dolog nem hagyott békén, hogy talán ezzel megoldható egy olyan felújítás, amivel maradnak a programok, játékok. Csak akkor nem tudom mi értelme ennek az egész recoverynek, mert telepíteni épp annyi dvd-ről is. -
bgabi1
aktív tag
válasz
WildSeven #2127 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget előre is, meglátom hogy alakul a másik sráccal, de jó lenne egy próbát tenni.
Már magamban is keresem a hibát, hátha én vagyok túl finnyás, de egy biztos, hogy a tv-n megjelenő kép távolról sincs köszönőviszonyban a lapos képjével. A folyamatossággal van gondom. A kép az baromi éles, sőt
2K-t is szedtem le és olyan mint a borotva, de amikor a kép például nem állókép, hanem mondjuk egy körpanorámás videót készítesz és szépen lassan megy a kamera mondjuk jobbról balra, fordítva, vagy le fel, vagy pl. egy autó elhalad a képen, ez utóbbi álló kameránál, a jelenség egyforma. Azaz a kép kb. fél centinként ugrál jobbról balra, vagy az előzőekben leírt irányokba. Ha pedig egy autó halad el a képernyőn állványos felvételnél, akkor az autó halad darabosan fél centinként, de ez teljesen mindegy milyen formátumnál
és tömörítésnél az eredmény mindig egyforma. Láttam már ezt a jelenséget Plázák nagy kijelzőjein, de ha tv-n lejátszom teljesen jó és folyamatos. Lehet, hogy laptopon nem is lehet jobban lejátszani ettől? Erről szeretnék megbizonyosodni. -
bgabi1
aktív tag
válasz
WildSeven #2080 üzenetére
A teljes pack úgy 80 GB mindenestől. A beszerzésen gondolkodom, de nem tudom, hogy enné-e ez a gép jó étvággyal? A demóját már próbáltam az szépen fut, de az egy erősen lebutított változat, tereptárgyak egyebek nélkül, nem sok beállítási lehetőséggel. Az ára 23000 Ft. Nem vagyok nagy szakértő, de valami 16 magos processzorról regélnek vele kapcsolatban. Gondolom azért az nem a minimál követelmény, mert akkor kölcsön kell kérjek 3 VX-et.
[ Szerkesztve ]
-
WildSeven
tag
-
vis.p
aktív tag
-
matteo_szg
őstag
válasz
WildSeven #1993 üzenetére
"Szemetek, szemét módon kell velük is eljárni."
Rendben, akkor legközelebb én is lehetek szemét, amikor privát telefonon felkeresel ezügyben? Óvatosan az ilyen kijelentésekkel, ha kérhetem...
Sajnálom, akinek gondja van, most is segíthetek, ha gondoljátok, privát üzenetben megtaláltok.
-
bgabi1
aktív tag
válasz
WildSeven #1989 üzenetére
Én dícsértem őket, de csak azt, ahogyan átvették a készülékemet. Azért azt láttam én is, hogy tornyokban állnak a laposok a polcon, azért is kérdeztem tőlük mire számíthatok 1 hónap 2 hét? Velem nagyon kedvesek voltak, szántak rám időt, kipróbáltuk, látták a hibát és megígérték, hogy vigyáznak a készülékre. Azaz nem futószalagos módszerrel vették át ennyi. Én sem vagyok már gyerek, láttam sok mindent ezért is vagyok óvatos. Vannak itt többen, akik a magyarországi hivatalos partnereket agyba főbe dicsérik, már nem emlékszem ki volt az. Akkor most hány óra?
[ Szerkesztve ]
-
bgabi1
aktív tag
válasz
WildSeven #1961 üzenetére
Nem gondolom, hogy mutyiról lenne szó,ha végignézel a neten egy csomó unboxingos videót, mindenhol a pirosat csomagolják ki a dobozból. Valószínűleg váltott a gyár terméket és ezt rakja most már a dobozokba. De ha rákeresel a neten: ASUS ROG BackPack, akkor ott is 98 %-ban a piros táskát dobja ki, nem hinném, hogy az mind mutyi táska lenne. Lehet, hogy maradt a boltokban a régi piros táskákból, sőt az is lehet, hogy van aki még azzal kapta, de hogy az nem mutyi az biztos.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
WildSeven #1942 üzenetére
Figyelj, a pénz nagy úr, ettől még a garancia garancia marad, számla van, szerintem senki nem alacsonyabb rendű mert onnan van rendelve. Szlovák import, sokkal olcsóbban, a gép meg ugyanaz. Működik? Igen. Akkor szerintem ne csesztessük egymást. Máshol is előfordul hogy nem úgy kapsz valamit ahogy elképzelted, én nem problémázok miatta.
Telefont is vettek már ezeken a fórumokon ezren olyat hogy frissített egyet otthon és kiderült hogy arab emirátusokból jött.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
WildSeven #1885 üzenetére
Keressetek rá a google-n,kiírja,hogy ASUS PR Manager meg még valami-ha jól tudom....
Más:próbáltam tiszta Windows 8 telepítést SSD-re pendrive-ról is és CD-ről is,de nem sikerült!
Előtte a BIOS-ban visszaállítottam amit kellett,de akkor sem.A telepítő elindul,de aztán leáll,hogy a megadott kulcs nem megfelelő(vagy ilyesmi).Tehát tényleg van valami a BIOS-ban,amit nem nagyon lehet átlépni.
A BIOS secure résznél van még olyan,hogy lehet törölni a kulcsokat-de azt nem nagyon szeretném.
Csak a klónozás marad?Jobban örülnék egy tiszta telepítésnek. -
nussa5
aktív tag
válasz
WildSeven #1870 üzenetére
Látom Te nagyon jól értesült vagy, csak az a baj, hogy téves információkkal rendelkezel. Nem is olyan régen pont ebben a topikban volt szó a szlovák import gépek szervizeléséről. A szerviz fogadja és javítja ezeket a gépeket is, itt nincs különbség. A probléma akkor jelentkezik, ha cserére szorul a gép. Ezt nem akárki írta le pont ebben a topikban. [link] [link]
-
bgabi1
aktív tag
válasz
WildSeven #1868 üzenetére
Akkor külföldről szerezték be mert én 2-3 helyen telefonon érdeklődtem és állították, hogy fényes. Azokhoz jártak ajándékok is. Ahol pedig matt volt ott csak a készülék volt önmagában. Ha csak el nem távolították mellőle a tartozékokat a kerskedők, ezt én nem tudhatom.
A3D G75 VX, milyen származású? Mert az Glare képernyős, hozzáteszem, ahol én érdeklődtem, de az megint egy másik üzlet volt.[ Szerkesztve ]
-
ssharcos
csendes tag
válasz
WildSeven #1836 üzenetére
Nem azért, de őt kérdeztem meg elsőre 380k ért adja + kiszállítás előre fizetéssel.
Eddig még oké, DE nem ad számlát, ami nekem azért nem jó mert akkor a garancia szervízben hogyan bizonyítom hogy mióta van meg mikor vettem mert onnantól él a garancia ugyebár, legalábbis én így tudom.
Ha a garancia rendben lenne, (illetve azt írta h attól még él meg jó is rá csak akk mikortól?) akkor tőle rendelném :S
Szval ez az egy bajom van vele. az árkülönbözet speciel ma 12ezer Ft
-
sakto
őstag
-
kriszpontaz
veterán
válasz
WildSeven #1843 üzenetére
Pohártartónak használom, mert pont kéznél van a sör ha rárakom. Adatmentés, valamint olyan szoftver telepítése ami csak DVD lemezen figyel Autocad Civil3D, 3DS Max Design, sőt ha BD meghajtó lenne akkor talán tudnám olvasni a céges mentéseket is, de az majdnem 50000 felár lett volna pofátlanul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Proxmox VE
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- PlayStation Plus 2025 Essential - A márciusi lista
- További aktív témák...
- Eladó DELL Latitude 7400 - 2-in-1 -- 14" -- Intel i7-8665U 16GB RAM 256GB SSD Érintőkijelző
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Ideapad Gaming 3 15ACH6 27% 15.6'' FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512 + 1TB magyar vbill gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar