Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WildSeven

    tag

    válasz kriszpontaz #1992 üzenetére

    a memóriát meg ssd-t semmibe sem kerül kivetetni. azt garantálom hogy a személyes cseszegetés csodákra képes (2 hétből lett két nap, inkább megcsinálják mint hogy minden nap ott kávézgassak és csesztessem őket hogy mi van, második nap reggelén amikor mentem akkor már az eredeti két hetes időből az lett hogy a második nap dél körül látták hogy nem fogok elmenni ameddig értelmeset nem mondanak, kijött a srác mondta hogy zárásig kész. két óra múlva hivott hogy kész vihetem .. :) ) Szemetek, szemét módon kell velük is eljárni.

    ÉRDEMES ELOLVASNI

    "Három munkanapon belül kötelező a csere

    Mi történik, ha a vásárlás után rögtön elromlik a laptop? Ha három munkanapon belül visszaviszi a vásárló a kereskedőhöz a holmit, akkor azt ki kell cserélni. Itt nem opció, hogy javítani kezdik; cserélni kell. Ha már elmúlt három nap, akkor jöhet szóba a javítás. A jogszabály meglehetősen megengedően beszél ennek határidejéről: 15 napon belül törekedni kell a javításra anélkül, hogy a fogyasztónak kényelmetlenséget okozna.

    A kereskedőnek elvileg átvételkor tájékoztatnia kell a vásárlót, hogy mennyi ideig tart a javítás: ha 15 nap, akkor abba bele kell törődni még akkor is, ha egy munkához használt laptop veszettül tud hiányozni. Ám ha hosszabb időt jósol a kereskedő, vagy nem tudja betartani a 15 napos határidőt, akkor másik szavatossági jogot érvényesíthet a vásárló, azaz kérhet cserét - ha pedig ez nem oldható meg, mert például az az áru már nem kapható, akkor visszakérheti a vételárat."

    (ugyanezt hivatalosabb formában is megtalálni, tehát nem hablaty)

    [ Szerkesztve ]

    EVGA 3080 Ti FTW3 Ultra / R5 5600X / Arctic Liquid Freezer II 240 / Corsair Vengeance LPX 32GB DDR4 3600Mhz / Gigabyte B550M AORUS PRO-P / 870 EVO 2TB + 1 TB / MP510 1TB / ADATA SX8200 2TB / Alienware 34" 21:9 / Corsair K70 / Logitech G Pro Wireless / iPhone 12 Pro / Apple Watch Series 6 44mm

Új hozzászólás Aktív témák