Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- IoT-piacra fókuszáló csúcsmagot tervezett az ARM
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vis.p
aktív tag
G750 tulajok: van új bios mindegyik típushoz.
-
Ennyit számít a 192 bit vs 256 bit
Mennyit prüszköltek a 128 bit-esre lebutított GTX660M tulajdonosok mikor mondtam, hogy mekkora ki....ás az Asus-tól az a húzás, hogy lebutították a 660-ast. Meg ott a csudi-agyonajnározott Lenovo Y500 a két hulladék kártyájával (ja és az egyik PCI-E 4x-esen van) írta valami okostóni, hogy GTX670MX-verő. Ja, kb annyira mint ahogy egy húzott GTX670M elbicskázna egy GTX680M-et. Lehet, hogy valami szintetikus tesztben egy fehér-izzásig hajtott 670-es jobb eredményt tudna produkálni mint egy 680-as alapon, de a játékokban nagyon érezni azt, hogy nem hiába pozicionálják egy osztállyal feljebb a 256bit-es kártyákat.
-
vis.p
aktív tag
Rendben, köszönöm a meghívást.
Találtam egy kisebb szépséghibát.
Hogy ne csak dicsérjem... -
Ursache
senior tag
-
kriszpontaz
veterán
Bocs, helyesbítek.
A GTX770M lassabb mint egy asztali 7870 (23%-al). A GTX780M az már egy 7970 szintjén van, de nem hiszem hogy viszont látjuk megfizethető árú G750 modellben, mint ahogy nem volt nyoma sem a GTX680m-nek sem a G75 szériánál (az nem is volt választható).A GTX670mx-en meg a 3GB DDR5 memória egy orbitális hülyeség, olyan mintha az asztali gépemben lévő 7770-en lenne annyi. Max 3D filmeknél jöhet jól, amúgy semmi értelme, csak ki van fizettetve.
Ugyanígy fog járni a 780M-hez társított 4GB DDR5.....az is minek????Solyom76: karácsonyfát szeretnél?
[ Szerkesztve ]
-
Szia!
Katt, a ikonra, matat 10 másodpercet.
Feldobja a splash képernyőt; (csocsesz a nyíllal)
és utána bambán néz a Winfos....Semmi okoskodás nem volt;
sösödö kivesz G74bűl és átrak G75be.
Driverek letúr a netről (laza cumi a GPU-val)
Crysis3 kattint, semmi
dxwebsetup beizzít
wifos behányt, hogy nem eredeti
anyáz, DAZ 2.1.4.
újraindít
dxwebsetup beizzít
legálisak vagyunk mint köztársasági elnök diplomája!
dájrektiksz frissült
Crysis katt, semmi
Elmorzsolok pár könnyet... -
masholnap
senior tag
hmm, hát 1-2 órát nem hajtottam, csak egy rövid ideig.
volt hasonló, csak kevésbé zajos problémám az előző selejtemmel, egy lenovóval, de azon tuti nem segített a hajtás. tulajdonképpen egyre szarabb lettés kábé akkor döntöttem el, hogy bármi hardveres problémát találok egy zsírúj gépen, megy vissza elállással. 3 hónapig b@&đtam a rezet az előző selejtemmel.
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
a volt a gond, hogy magának a ventinek is megvolt ez a hangja, csak ráadásul ez szétáradt a gépben. bizonyos fokba emeléssel ez a hang eltűnt a ventiből és ezáltal a gépből is. elképzelhető az, hogy eleve szar volt a ventilátor, de mivel itt sokan említették, hogy azért van alaphangja a VX-nek, azért kérdezek rá még egyszer, hátha kiderül, hogy ez "gyári alapfelszereltség", vagy netán csak egy selejtesebb egyedet fogtam ki.
jaés mivel kb. fél napja se volt csak nálam a gép elállási joggal, gondoltam, nem kezdem el szétszedni megműteni, nehogy véletlenül megkarcoljam, és ne vegyék vissza emiatt, majd ha még megoldást sem találok, akkor meg járhatnék rögtön szervizbe egy zsírúj géppel.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Benne van a garanciális szabályzatban hogy ezért az ASUS semmilyen felelősséget nem vállal. (Mindenre van válasz benne.)
Tessék, idézem:
XIII. KÁRIGÉNY
Az ASUS nem tehető felelőssé semmilyen, véletlen, speciális, közvetett vagy közvetlen kárért, amely a profit elmaradásában illetve az üzletmenetben bekövetkezik, továbbá semmilyen késedelemért vagy meghibásodásért, ami az ASUS-on kívüli okokból következik be, még akkor sem, ha az ASUS-t ilyen károk lehetőségéről előzetesen tájékoztatták.Mellesleg Autocad Civil3D-vel és 3D Studio MAX Design-el dolgozom, ezért kellett az erős hardver. Nem véletlen hogy a VX-et vettem VW helyett. Egy normális mobil munkaállomás 600.000 felett indul és nincs ilyen erős.
[ Szerkesztve ]
-
masholnap
senior tag
elég gyenge az érdekképviselet Mo-on, mindenképp jogi útra terelés lenne a megoldás. Asus max. azt mondaná, hogy sajnálja, de mondjuk ezt sem igazán mondták eddig.
egyébként jogilag Godlike továbbra is a Rádium ügyfele, az Asus-t beszállítóként kell elképzelni. a garipapírt lehetne böngészni, hogy milyen esetre nem tértek ki, hol lehet fogást találni rajtuk és perelni adott esetben a Rádiumot, és így rajtuk keresztül az Asust.
tudom, hogy furának tűnik ez így, de közvetlenül nincs kapcsolat az Asus-szal, hanem a Radiummal és a szervizzel, a szerviz pedig ismét nem az Asus. egyébként a szervizes problémákat is lehet jogi útra terelni, ha a szolgáltatásuk nem megfelelő, de ez esetben a szerviz lehet a célpont, nem az Asus. az Asus itt is csupán "beszállító". a háttérben persze az Asus áll, de közvetlenül megtámadhatatlan. jogilag
-
kriszpontaz
veterán
Nem ajánlják senkinek, csak legvégső esetben, mert az ASUS első körben a beszállítót kártalanítja, majd az küldi át a nagykernek, majd a kiskernek a pénzt, és minél több kézen át megy egy beszerzés (külföldi beszállító - magyar beszállító - nagyker - kisker - kisker -***, lehet soha nem jutsz a pénzedhez. Tök mindegy honnan vásároltál.
[ Szerkesztve ]
-
WildSeven
tag
Csinálok egy olyat is nem is rossz ötlet, este 9-10-11 körülre meglesz
(#1374) Mikulásbá
Engem igy kapcsol ki a jatek
Epp ezert irtam oda leirasba hogy kozel sem vagyok profi, nem kerek jatekstilussal kapcsolatos kritikakat, ennek a videonak a teljesitmeny bemutatasa a cel.
[ Szerkesztve ]
-
WildSeven
tag
nekem mindig amikor új vas kerül a kezem közé első dolgom krájzisz 2 +hi res text és megnézni mit tud
kis hájp mert az is kell néhaén bevallom attól függetlenül szeretem azt a játékot, nincs sztori nincs semmi, de szép látvány, 5.1en remek effektek, és hát ömm na .. szeressük hans zimmer zenéit is.
-
WildSeven
tag
Teljesen igaz, abszolút szemmel látható és elég nagy a különbség, de talán azért nem is zavar, mert mindig viszonylag új játékokkal játszottam, viszont sose volt hardveres hátterem ultra beállítások mellett 60 fpsre, ezért "új" játékot sose játszottam 60föpösövel, számomra a 30 körüli teljesen megszokott.
** szerk
filmek is ~25-30 fps körül vannak full hdben ha jól tudom, ott se volt abszolút ilyen problémám, most a hobbitnál láttam moziban hogy high fps vetítés, csak pislogtam hogy he? jó jó biztos jó, de ameddig teljesen jó a 30is, addig inkább élvezem, a negyed/fél/full ultra beállításokat.
néha rámjön hogy lejjebb húzzam a felbontást, de nem tudom, nekem viszont az volt nagyon zavaró ha egy monitort nem natív felbontásban használtam, az bántotta a szemem.[ Szerkesztve ]
-
WildSeven
tag
nos ez a 60 alá sose essen le, világ életemben minden játékot úgy állítottam be amik meghaladták az aktuális gépem tudását, hogy 28 fps alá sose menjen. ez az egy kritérium. és boldogan élvezhetően végigjátszottam nem egy játékot. igen, király a 60 fps, de számomra élvezetesebb inkább magasabb beállításokon valamint 28 fps minimummal is kellően smooth megintcsak számomra a gaming exp =)
-
bgabi1
aktív tag
Persze nem haragszom és tudom, hogy mindenki segíteni akar, de azt kell mondanom neked, hogy a driver telepítési sorrend az adott, hiszen van egy automatikus telepítés, hacsak nincs valami különleges igénye a felhasználónak. Márpedig én eszerint telepítem őket. Ha az ember abban a sorrendben sem bízhat, akkor az már nagy gond. Kb 8 éve számítógépezek, de sosem volt olyan gondom, amin ne lettem volna úrrá így vagy úgy. Ma bevittem a gépet a cégem operátoraihoz, mert kíváncsi voltam mit mondanak. Nem ma kezdték már ezt a szakmát, mindezek ellenére értetlenül állnak a dolog előtt. Kipróbálták a videóimat és meggyőződtek róla, hogy ez nem normális jelenség. Minden beállítást jónak találtak. Higgye el mindenki, nem bennem van a hiba! Bár a Próféta beszélne belőled és ne lenne gondja a gépemnek, de én már látom szerviz lesz belőle. Egyre várok még, a bolt visszajelzésére. Egy full tiszta telepítést akarok, csak HDD-re, SSD-t kiszerelve, legális Windowsal, ami a sajátom és állítólag a gépben van. Ha ezek után sem lesz jó, akkor én is azt mondom, amit egyik fórumtársam: ez nem az a kategória, amit állítgatni kellene, hogy jól működjön. Alapból kellene azt tegye!! Innentől nincs miről beszélni. Irány a szervíz!
Azért köszi az ötletet, mielőtt elviszem a szervizbe, felteszek egy próbaverzióst és a chipsettel kezdek![ Szerkesztve ]
-
nussa5
aktív tag
Sajnos már nem mellékelnek az előtelepített gépek mellé telepítőmédiát. De ez azért is elszomorító, mert 2009-ben még adtak a driverlemez mellett, egy a rendszert tartalmazó dvd-t is és persze megvolt az a rejtett partíció is amiről gyerekjáték a rendszer visszaállítása. Nem hinném,hogy ez annyival drágítaná a gyártást, hogy még ezen is spórolnak.
-
matteo_szg
őstag
A BIOS-os móka már korábban is létezett, ezért kaptál pl. azonnal aktivált rendszert friss telepítés után, még bármilyen internet-kapcsolat engedélyezése előtt.
Szerintem az aktiválás végtelen abban az esetben, ha a rendszer marad azon a gépen.
Amint megpróbálnád másik konfigon aktiválni, jönne a probléma.
Előre telepített rendszereknél tudtommal nem, vagyis valójában szerintem ez a korlát nem létezett. Ha mondjuk egy összerakott PC mellé vettél egy OEM-Windowst, akkor inkább. De nem vagyok szakértő, csak így tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Firefly 16 G11 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P53 15.6" 4K OLED érintő i7-9850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14 OLED/Ryzen 7 5825U/16GB/512 SSD, 1,5 év gari
- Eladó DELL Latitude 7400 - 2-in-1 -- 14" -- Intel i7-8665U 16GB RAM 256GB SSD Érintőkijelző
- ASUS TUF Gaming F15 FX506HEB-HN145VT - 15.6" IPS 144HZ / i5-11400H / 8GB DDR4 /
- HP c640 Chromebook - 14" FHD érintőképernyő, Core i7-10610U, 16gb ram, 128 gb hely, 7 órás akku
- Dell Inspiron N5110, M5110 laptop alkatrészek: - HDD rögzítő keret (bal, M2L3), vagy RAM fedél, taka
- HP Pavilion 15 p200 nh LCD kijelzőt keresek
- GARANCIÁLIS! Lenovo Legion 5 Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4060 / 16GB DDR5! BeszámítOK!