- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt írta Tony:
''I just set 1.8V for vcore on my board here and measured 1.56V real on the board...droop is a little mild for the lack of accuracy here and I will be looking for a fix when I speak to the guys in Taiwan.
they could do away with the options over 1.6vcore for me if 1.6V actually gave 1.6V''
Lehet ezt értettem félre, de mintha azt sugallná, hogy megoldják még a problémát!
Ebből következtettem arra, hogy még csiszolnak ezen a lapon a megjelenésig. Ha a lapok már véglegesek, esetleg BIOS szinten lehet még javítani a vdroop mértékén? 
Denes242 felvetéséhez mit szólsz? Kétmagos procinál kevesebb vdroopra lehet számítani? (Mondjuk ha nem, akkor sem érzem, hogy tragédia lenne, max. a magamfajták több feszültséget állítanak be a BIOS-ban.
)
Amit sehol sem tudtam egyértelműen kideríteni: az ''1333 MHz FSB strap'' (aminek a hiánya miatt sokan ''sírnak'') mire jó?
Jelenleg van ennek valami előnye, nem csak a jövő processzorai fogják (ki)használni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Tőzsde és gazdaság
- Gitáros topic
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- darkFlash Shadow Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ebből következtettem arra, hogy még csiszolnak ezen a lapon a megjelenésig. Ha a lapok már véglegesek, esetleg BIOS szinten lehet még javítani a vdroop mértékén? 
)