Új hozzászólás Aktív témák
-
Paqito
senior tag
Üdv!
Előre szeretném leszögezni, hogy egyetlen gyártó ''beépített ügynöke'' nem vagyok!A procit a korábbi 58 fokos alaphőmérsékletről 44-re hűtötte, játék során kb max 55-57 fokra ment fel. Ára tréfásan 3700 Ft, plusz posta. Összesen 4690 jómagyar pénzbe fájt! Engem mindenképp meggyőzött.
Megj: Kedden rendeltem a második Alcompot, -mondjuk fel sem merült bennem másik cooler lehetősége...- és ez már az új 550-es szériából való.
Ha kell bővebb info akkor szólj!
Szép napot,
Paqito -
Paqito
senior tag
Üdv!
Milyen Thermaltake???
A cooler cserén én is túl vagyok. Jómagam egy Thermaltake Volcano 9-est hajítottam igen messzire. A Tt hűtőket felejtsd el, szart sem ér, de legalább sokba kerül. Sok cuccuknál a néhány dekás rézmagot beleragasztják (!!!) az alu bordába. A ventijüket viszont érdemes megmenteni. Az adataimnál láthatod, hogy mire váltottam, a linken meg is nézheted!Bővebben: link Jó kis cucc, nagyon elégedett vagyok vele, de ma már ezt választanám....Bővebben: link Hazai cucc olcsóért, jó minőségben. Tuningra is alkalmatos! Az 520-as sorozathoz már volt családon belül szerencsém -egy 1800+ Palomino-t fagyasztott- s remélem két héten belül már az 550-est is szemrevételezhetem.
[Szerkesztve] -
Paqito
senior tag
Üdv!
Nekem is ilyen lapom van. Ilyen problémám nem volt, nálam a lassú hardver-kezelés a bosszantó.... Viszont a deszka a hőmérsékletet alulmér, a rossz helyen elhelyezett szenzor miatt. Nálam ASUS Probe, Sandra, Everest ugyanazokat az értékeket adja ki. /Illetve a Sandra felcseréli az alaplap és a CPU hőmérsékletét.../ Szóval az a 60-70 fok lehet hogy pár fokkal -kb 5el- még magasabb is. Biztos hogy a hűtő jól van fenn??? Figyi: nézzd meg a BIOS-ban, hogy a hardvare monitor menüben mit ír ki. Mivel Bios-ban majdnem fullon dolgozik a CPU, várd meg amíg beáll a max. hőmérséklet. Nálam a Bios masszívan kihozza a 61-63 fokot, míg Sandrat 40-szer lefuttatva sem ment 55 fölé...
Talán érdemes ezen a vonalon is körülnézned!
Legjobbakat, Paqito
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest