- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Folyton újraindul/lefagy a gépem, az esetek nagy részében még a bootoláskor, az oprendszer betöltődése előtt. Arra gondoltam, hogy ez valószínűleg hardveres probléma. Cserélgettem a memóriamodulokat, de ugyanazt produkálta. Azt tudom, hogy az alaplapi audiocsatlakozó már egy ideje rakoncátlankodik (összegyűjti az elektronikus zajokat, és továbbítja).
A videokártyát 1-2 éve újonnan vettem, a HDD-t nem tudom tesztelni.
Ha az alaplapom haldoklik, akkor ezt a konfigot milyen más lappal tudnám még kiváltani?
(Egy bevizsgálás 5000 forintba kerülne, annyiért meg már két lapot is kapok...)alaplap [Asus A7N8X-X-EAY0Z]
processzor [AMD Athlon XP 2400+ 2.00GHz]
memória [1 db Kingston 512MB DDR 400MHz, 1 db TwinMOS 256MB DDR]
videokártya [Sapphire ATI Radeon 9250 256MB]
HDD [Seagate 120GB (ST3120022A)]
optikai meghajtó [2 db CD/DVD]
hálókártya [SMC EZ 10/100 PCI (SMC1211TX)]
tápegység [Chicony Hipro 430W]Használtan vennék aprón, jöhetnek linkek is, ha tudtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest