Új hozzászólás Aktív témák
-
Freezura
tag
Hi all!
Csak a véleményeteket szeretném kérni, mert én még nem jártam ilyen cipőben. Pontosan memória problémám van valószínűleg.
Történt, hogy tegnap vettem még egy 512MB DDR 400 RAM-ot. Ja a gépem ASUS A7N8X-X, B2500+, 512MB SAMSUNG RAM. Amit vettem memót Hynix márkájú.
Berakom a gépbe fel is ismeri, XP bebootol, majd jöttek az érdekes jelenségek. Szinte minden program leállt, amit elindítottam 5mp-2 perc közötti intervallumban. Az AIDA el sem indult. Na akkor próbáltam variálni a memókat a slotokba, ugyanúgy rossz volt. Kivettem a „régi” memót, az újjal az XP bejelentkező képernyőjénél mindig újraindult a gép. Új ki, régi vissza, minden normális.
A kérdésem az lenne, hogy egy hibás memória ezeket a jelenségeket produkálja? Memtest-et nem tudok futtatni, nincs Floppy meghajtóm. Amit viszont észrevettem, hogy a lábak közül az egyiken az aranyozott bevonat hibásnak tűnik, mintha nem lenne teljesen rajta (sötét foltokat látni a lábon)
Még egy kérdés: ha visszaviszem hivatkozhatok arra, hogy probálják ki azonnal és ha nem jó rögtön cseréljék? (Ha jól tudom 3 napon belül kötelesek kicserélni)
Most olvasom a topic-ba, hogy igen kényes a lap a memókra. Öcsémnek ue a lapja van 1 Noname 256 egy 256 és egy 512 Hynix mellet és megy rendesen neki. ?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- GTA V
- Óvodások homokozója
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPad topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest