Legfrissebb anyagok
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
PROHARDVER! témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
Hali!
A7N8X-hez van olyan bios verzió amiben lehet állítani a riasztás és shutdown hőmérsékletet? Nekem előtte NF-7 volt, sajna Asusra kellett váltanom, már meg is sült benne 1 proci. Az Abitban még volt ilyen fícsör, ezen már nem találtam. Ezért kellene valami olyan amivel megóvhatom szegény kis 2,6+-os barcimat. Az Asus Probe nem megoldás, nekem még game alatt sem csipog be, csak feldobja az ablakot aztán mikor kilépek nézem hogy bizony hűteni kellene (fordszabos hűtő)
DPI
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest