Hirdetés
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
Bandit21 #129 üzenetére
Azért egy jó onboard videóból szerintem elég sok mindent le lehet szűrni.
Ha nézel egy GT3 versenyautót, látni a pedál és kormány állásokat. Ott sem 100% és 0% féket nyomnak, mint ACC-ben szükséges.
Ha hozzáveszed, hogy milyen szituációkban mekkora gázra mozog az autó segge, mennyire fordul az eleje azért abból is leszűrhető elég sok minden szerintem.Ebből azért érezhető, hogy mi az ami simcade meg mi az amit szimulátornak nevezhetünk anélkül hogy ezekkel az autókkal versenyeznénk.
-
Lac-coo
őstag
válasz
Bandit21 #129 üzenetére
FFB és a szervo tök más dolog. Nyilván te se állítod itt az utcai autókat kb egy pici középrehúzásra nulla ffb-vel. Mert ugye az ilyen.
FFB arra való, hogy a nem létező G-erőket valahogy közölje velünk a jaték....ízlés fontos dolog, dolog kinek mi tetszi kmagánügy, nekem is tetszik a CM F1 sokan leszólják pedig fényéevekkel komoylabb mint aWRC...
De ha valahol nincs kidolgozva egy TC vagy ABS, lásd AMS ahol egyszerűen elveszi a pedál inputot, az nem ízlés kérdése , hogy jó szimulátor-e vagy sem. Vagy hogy egy pontotn blokkolo gumi felmelegíti az egész abroncsot mert nincs felület számolva, csak egyszerű algoritmus, ha csúszik a gumi akkor melegszikazt jól van ...ezektől persze lehet fasza és élvezetes egy játék, de azért szülnek érdekes dolgokat ezek az megúszós szimulációk ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest