- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Egyébként a topichoz: Ezidáig nem volt semmi probléma az AsRock lapommal, már egészen hozzászoktam...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Hála ABnormal kollegának, megvan az asrflash.exe fájl is, amivel tudom majd frissíteni a biost. Hátha úgy jobb lesz valamelyst...
Bővebben: link
Néha csinál olyat a gép, hogy ha már régóta van bekapcsolva és elkezdek rajta csinálni valamit (zenét hallgatnák, vagy csak neteznék), egyszerűen beszaggat! Már az egér húzgálásakor is akadozik, de a zenelejátszás is. A vinyó nem kerreg, a proc terhelés normális (15-30% között ingadozik), a memóriahasználat sem magas. aztán egy újraindítás, és minden oké. A hőmérsékletek is normálisnak látsznak. Ez valyon miért lehet...
(Most vagy az oprendszer szopat, vagy valami hardverdolog lehet?)Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Huvazz!! De láma vagyok, ilyeneket írok! Beszélni fogok a pszichológusommal, és azt mondta, hogy csak rémeket látok...
Láttam az 1.20-as biost, nemtom frissítsem-e. Az enyémen most 1.10-es van, ha jól látom...Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Hát tömören összefoglalva... igen...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
gabe_
őstag
Sokan fikázzák az Asrock alaplapokat. Másoktól meg jókat hallok róluk...
Itt meg lehetne osztani a lappal kapcsolatos tapasztalatokat, problémákat meg ilyesmi.
A közeljövőben vásároltam egy P4i65PE típusú alaplapot Bővebben: link erről írnám le a tapasztalataimat:
- A szereléssel nem volt semmi problémám, minden simán ment, elsőre elindult a cucc.
- Aztán a csodás biosban furcsán éreztem magam, de azért megszokható az elrendezés, úgy látszik, hogy minden megvan...
- Rendszertelepítés sima ügy, kellemes meglepetés, hogy elsőre a régi lapomhoz képest (Abit IS7-E), nem éreztem lassabbnak.
- Aztán az Everest progival megnéztem a memóriateszteket, (512/400 Hynix) és eléggé hátul végeztem...
- Egy picit sz@rul esett, hogy hiába kerestem a cd-n, nem találtam semmi egyebet, csak a drivereket, és manuálokat.
- A P4 3ghz/1mb/800fsb Prescott magos procim viszont csak 32-35 celsius fokon megy, amit telepítés közben/után kísértem figyelemmel. Nagyon jó! (Persze itt gondolom közrejátszhatott a rendesen kitisztított hűtő, meg a frissen szilikonpasztázott procogó...)
Szal a rendszer egyenlőre stabil, még további tesztelgetés alatt...Sovány szakácsban sose bízz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingatlanos topic!
- Microsoft Excel topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...