Hirdetés
- Biztosan felbúgnak a ventilátorok az új GeForce driverrel
- Mégsem állította le a legelső Legion Go kézikonzol terméktámogatását a Lenovo
- Sziszegő notebooktok opcionális MagSafe töltéssel
- Nem lesz gyors megoldása a VGA-hiánynak az NVIDIA szerint
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
-
Matthewka
csendes tag
hello all
asztali gépem van, és nemrégiben történt az velem hogy hallgatam zenét, közbe készülődtem, és elkezdett szaggatni a zene... géphez mentem majd fekete kép a monitoron, bekapcsoltam gépet és az fogadott hogy ventillátorok felpörögnek, csak éppen kép nincs a monitoron... lehuztam monitort a vga-ról, és rögtön check cable hiba volt, tehát a vga kommunikál a monitorral! ezután rögtön alaplapra gyanakodtam, amit el is vittem, ki lett cserélve vadonatújra, meg vettem új tápot is ha már ott voltam! hazajöttem, és ugyanez a baj!
vga-t kipróbáltam másik gépbe tökéletesen müködik! mi lehet a baj? már csak procira tudok gyanakodni, de azt meg nem tudom hol kipróbálni
Aktív témák
- HyperX Predator 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- RAM Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz KF560C36BBE-32
- ASUS H97-PLUS + Intel Core i7-4790 + HyperX Savage 16GB RAM
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest