-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Igen, a sok okos mindig ezzel jön. Csak azt nem vágom mi az user error abban, ha megyek a tankkal és már kapom a spotot. És még csak mentem egyenesen előre a kezdőpontról Challengerrel, mivel nem megyek 90-el, mint a legtöbb kis szar... Írtam is anno, a szigetes pályán is ez volt, mentem egyenesen, első dombon átbukkantam és már ott állt szemben a kivégzőosztag. Másik, sivatagban Challengerrel körülöttem 2 saját tank is, de az arty folyamatosan engem lőtt végig, mást nem csináltam, mint azt próbáltam kerülgetni, pedig domb mögött is voltam hozzá képest. Aztán egy Wiesel oldalról végig spotolt és ennyi, ami ugye 120al tolat, kicsi a sziluettje, a Challenger tornya nem éppen 120al pörög.... Ráadásul update előtt a Challenger KÉPTELEN volt átlőni az Abrams-T80-T90-Leo tankokat, de ezt az Abrams-T80-T90-Leo tankosok ugye fel sem fogták agyilag, mert nekik nem volt szarrá butítva a pen/sebzés/páncél... Szóval nem feltétlenül user error, van ebben fos játék is bőven, a szokásos "aki nehéztankozik, az szopjon" mentalitással fűszerezve...
User error pl ha nem veszem észre, hogy a seggemben van egy tank, mert bezoomolva lövök előre. Vagy medium PvE-n nevetséges sebzésekkel meghalni tier6 tankkal... De mindegy is, mert az okosok szerint a játéknak soha semmi hibája nincs, rendben van minden az átütésekkel, sebzésekkel, páncélokkal, nem kedveznek a prémium járműveknek, se azoknak akik éves prémiumot vesznek mondjuk (ez csak összeesküvés elmélet...), jó a látótávrendszer, az álcarendszer, a 15-2 bukták is rendben vannak, hétvégén valahogy sokkal rosszabban teljesítesz mint hétköznap, de ez is normális, stb. Pl a hajósban is mindig megmagyarázták miért nem sebez a 400 mm csatahajóágyú semmit, illetve 5x egymás után PONTOSAN 1000ret minden sorozattal, miközben kis fos cirkálók rommá lőttek a picsába 200 mm ágyúkkal... Ott is user error volt, nem a játék a szar... Ha valami nem tetszik, te vagy a hülye, minden játék fórumán ez megy, megszoktam már...
Akkor is PvE!!!
-
Dewri
aktív tag
Update előtt próbáltam a Challengert, be is mutattam az eredményeket, egyetlen kör, amikor 2 killem volt és sebeztem 2ezret mielőtt kilőttek, így kaptam 22ezret, aztán sebzés nélküli buktára -32ezret... Láttam itt a fórumon a sokszázezres körökről a képeket, de nekem valahogy teljesen esélytelen az ilyen, bármivel megyek be, túl azon hogy bukta, de még sebezni is alig tudok, mert azonnal kapom a spotot és vele a lövéseket, mindegy merre járok...
Valójában egyetlen értékelhető köröm se volt még PvP-ben. Nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de ennél még a világ egyik legnagyobb fos játéka, a wot is jobban teljesített, mert ott azért saját tierben (ha nagyritkán hajlandó volt azt adni...) életben lehetett maradni, lehetett sebezni, lehetett akár jó kört is menni. Itt meg top tankkal, csodás MM mellett (adott körben 1-2 magasabb tier, pár saját tier, a többi nagyrészt egyel kisebb tierű gép) lövés nélkül halok meg?? Valami nem kerek, ennyire azért nem gondolom, hogy béna lennék, több mint 8ezer wotos csata, sokszáz War Thunderes csata, sokszáz Ground Forces csata után, gyökerestől azért nem különbözik ez a játék más tankos lövöldéktől, a War Thunder teljesen más, de ez gyakorlatilag egy wot copy... Szóval én hanyagolom a PvP-t, a PvE jobban megéri nekem anyagilag, mert ott bármilyen szar kört megyek, akkor is nettó nyereséges...
A képeken egyébként bruttó összeg van ha jól tudom, mert az összegzésen belül írja csak ki a nettót, tehát pl az a 68ezer az 68-lőszer-javítás, annyit meg vidáman hoz a PvE is...
-
KaLeun
senior tag
Itt még kevesen is voltak, általában (t7-8-ban) kitesznek egy csapatot és egyszerre több csapatnyi "osztaguk" is játszik, persze eltolják az osztagok szinkronját. Csak gyenge UP járgányokat tolnak és rossz oldalra eső bajtársak általában nem erőltetik meg magukat vagy szimplán tolnak egy AFK kört. Igazi fair, gerinces csapat, ami németesen akkurátus.
Annak ellenére egyesek szerint itt majd nem lesz fontos a stat, néhányuknak lehet már vagy 80% wr-ja PvP-ben.
-
Angel1981
veterán
A HVAP-DS-nek kicsit nagyobb az átütése, az APFSDS viszont kicsit kevesebb átütést veszít a megtett távval - a különbség azonban olyan minimális, hogy valóban nincs értelme mindkettőnek.
Szerintem ezen változtathatnának, mármint egy kicsit eltérőbbé tehetnék a két skúlót - ráadásul az előbbi "high velocity", mégis ugyanolyan gyorsan száll, mint a másik. -
PR0JECTNR56
addikt
Nem sok mindenről maradtál le, de ez lenne az.
-
PitLee
őstag
-
Balika23hun
aktív tag
Inkább ezzel a megoldással sarkalják a játékosakat a prémium fiókra meg az arany átváltásra mint a wot féle hogy a fejlesztési ágakba hulladék tankokat pakolnak amiken szenvedés túljutni. Az arany lőszerről nem is beszélve. Mivel alsó tierben is tök jó játszani így egyáltalán nem nehéz a farmolás csak egy jó tankot kell hozzá találnia az embernek.
-
scyllarus
veterán
2k xp hiányzik a Starshit-hez, de akkor majd csak patch után veszem meg, EA alatt nem voltunk barátok.
T-64-gyel elég idegőrlő mostanában PVE-zni, összerak mindenféle kis csirigli rohangálós, 0 célzásidős fossal. Aztán mire felére szűkülök egy célpontra, 3 ilyen kis bokorugró szétlövi. Viszont amikor 721-et lövök egy Sheridanbe, az megfizethetetlen -
KisApám
addikt
Lehet, hogy majd benézek
51 csata után így álltam:
45% a WinRate, Kill to Death rate 66-34, Damage ratio pedig 60-40.104 csatánál:
54% WinRate, Kill to Death rate 66-34, Damage ratio pedig 61-39.Az Object 155, ami lehúzza az egészet. Az egyetlen prém tankom, de szerintem a legrosszabb WinRate-val.
No meg a legelején mire megszoktam egy tankot, vettem a következőt (TIER lépések) és léptem tovább. Néha nehéz átállni. -
jano_77
nagyúr
tegnap előtt fent voltam játékban és senkit nem találtam a klán szobában (ingame)
elég kiszámíthatatlan, hogy mikor vagyok fent, de ha összebeszélnénk egy időpontot - inkább este 20 utánit és ha nem gond, hogy csak hallgató lennék, mert gyerek alszik és nem tudok beszélni -, akkor szívesen mennék pár 5-ös PvE csatákat!? Ha megbeszélnénk erre egy időpontot, akkor megdumálnám párommal.
-
Angel1981
veterán
AMX - de a Zhalo is nagyon jó, egyedül a gun dep hiányzik benne.
Zsolt_72: igen, így van, ne ragadtassuk el magunkat. Még ha esetleg lesz is trónfosztás, az legalább 2 év - ha lesz. Az AW kezdetekben a veterán wotosokat fogja bevonzani, akik már unják azt a játékot / frusztrálja őket az a pár komoly dolog ami van, vagy éppenséggel nincs benne.
Ami jobban zavaró lehet a WG számára, hogy az "utánpótlást" viszont garantáltan meg fogja csapolni, mert mostantól a potenciális újoncok már kettő közül választhatnak, és ha nem fog bejönni nekik a wot, akkor jönnek ide. -
-
Drenadar
veterán
itt már olyan páncélvastagságok vannak... illetve gondolom nem fejlesztetted ki a jobb töltényeket.
Ami nekem minden tankbán beválik (csak nehéz belőni) az a test és torony találkozása. ott általában "gyengék" a páncélok. Amúgy ugyanúgy mint a másik ilyen játékban itt is jelzi a célkereszt hogy belövöd e... és ami tetszik hogy ha objektum mögött van a célpont akkor is
(#3106) Zsolt_72 : remélem itt nem is lesznek modok. Vagy legyenek, de csak és kizárólag ellenőrzött módon, úgy hogy a játékban legyen egy "mod marketplace"... persze az okos orosz modderek úgy is fognak megint cheateket gyártani hozzá...
Amúgy ahogy jelenleg kinéz a játék én azt mondom nem is kell hozzá mod, jól használható...
-
TESCO-Zsömle
titán
-
-
TESCO-Zsömle
titán
(#460) Zsolt_72: Azt meg nem bétára szoktak venni... Igazából ezt se értem teljesen, miért kezdik el már béta alatt a prémiumot tolni. Béta. Nem is biztos, hogy tudsz vele rendesen játszani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest