-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Tegnap elértem a T-62-őt, az első "igazi" tankom a játékban.
Ami az eddigi csatákból leszűrődött, és ami miatt nem fogok már wotozni:
1. ha lövök, oda megy. Lehet, hogy lepattan, lehet, hogy nem találom el a fürge ellenfelet, de nem megy a Holdra meg a becélzott tank előtt 20m-rel szántani a lövedék.
2. spot: Ha leesik a spot valakiről, előregurulok - visszajön, hátrálok - leesik, nagyon kis hibaszázalékkal így működik. Nem válik köddé egy felém száguldó tank (legalábbis nem láttam még ilyet)Ez az a két fontos dolog, ami miatt sokkal jobbnak tartom ezt a játékot, itt is vannak lemmingek, anyázók, lagok, de az összkép az hogy: szórakoztat!. És nekem ez fontos, ezért játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- SSD kibeszélő
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest