- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Core i3-8350K processzort párosítottak egy módosított Z170-es alaplappal
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesz999
tag
A sentry base az az őrszem bázisok,azokat már mind megatáltam,egyébként abból 4 van.
Ha nem találod meg őket,akkor szólj,elmondom merre vannak.Nah,azt írja,hogy a fő bázis északnyugaton van,ahogy a gát fele mész.
Én már jártam arra,mondjuk nagyon nem vizsgálódtam arra fele,majd meglesem mégegyszer
Bár a fórum,ahol olvastad az angol szöveget,ott azt írja az egyik,hogy "i've done manhattan twice, and the main base was in two different spots each time. you have to talk to the four guys at the big garage thing (after you find the weapons cache behind the church, town names are slipping me), and they'll tell you where it is."
Szóval hogy ő már kétszer megcsinálta a Manhattan küldetést,és mindkétszer máshol volt a fő bázis. Beszélni kell a 4 emberrel a nagy garázs szerű dologban,(miután megtaláltad a fegyverek rejtekhelyét a templom mögött,de a város nevére nem emlékszik) és ők majd megmondják,hogy hol is van a fő bázis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Modern Warfare II - Íme a multiplayer és a Warzone 2.0
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kés topik
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest