- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Core i3-8350K processzort párosítottak egy módosított Z170-es alaplappal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Robin
tag
Az csak egy része a küldetésnek, és nem is kötelező megcsinálni. Megnézheted azokat a helyeket is, amiket az amcsi parancsnok jelölt be a térképeden és elnézhetsz abba a faluba is, aminek Vishnoje vagy mi a neve. Viszont ha jól figyeltem egy idő elteltével a küldetésnek amúgy is vége, függetlenül attól mit csinálsz.
A Bad Lands nevű küldetésben, ahol 4 falut kell elfoglalni elég nagyot szívtam. Úgy 4 órán át pepecseltem vele, mint kiderült hiába. Ugyanis azt nem vettem észre, hogy még az elején kinyírták a parancsnokot, aki adta a feladatokat. Annyi szerepe volt különben, hogy rádión üzent, amikor elfoglaltam valamelyik falut, de őkelme hiányában a misszió befejezhetetlenné vált. Mondjuk nekem nem nagyon hiányzott az a barom, mert aki hülye, haljon meg.
Erről eszembe jut az úgynevezett csapatom, a "Pengék", akik nem tudom miben pengék, de gondolkodásban tutira nem. Ja, de, mégis tudom: az idegeim tönkretételében. Abban f@szák! Besétálnak a tűzvonalamba vagy vigyorogva beülnek az ellenséges géppuska elé, 2m-es távot 20m-es kerülővel tesznek meg, beszorulnak tereptárgyakba és a csúcs, hogy nem szabad meghalniuk. Bárcsak büntetlenül végezhetnék rajtuk fülvizsgálatot a Kalasnyikovommal!
A vakítással járó sötétedést ki lehet valahogy kapcsolni? Elég idegesítő, hogy du. 4-kor az orromig se látok, ha véletlenül a nap felé nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Call of Duty: Modern Warfare II - Íme a multiplayer és a Warzone 2.0
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kés topik
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óvodások homokozója
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest