Hirdetés
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- Igen komolynak látszó tapipad fortyog a Hyper boszorkánykonyháján
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
nyirzoz #12155 üzenetére
Valóban olcsóbb Alin, de 4 $ körül láttam a 32-eseket, az olcsóbbak azok 8266. Szoktam Alin is vásárolni, valóban olcsóbbak mint a Bangood, de azért szeretem jobban a Bangoodot, mert ott olcsóbban lehet regisztrált küldést kérni. Korábban a mi postánkról mindig mindent megkaptam, de az utóbbi időben elég gyakori, hogy nem dobják be a cetlit, és visszaküldik a csomagot, mert nem vettem át. Ezért a nyomkövetés alapján figyelni szoktam, és ha már megérkezett, akár van cetli, akár nincs, megyek a postára a nyomkövetési számmal.
Való igaz, hogy - valószínűleg - az összes közül az Ali a legolcsóbb. -
válasz
nyirzoz #12089 üzenetére
Az szuper, így mondjuk nincs jelentősége tényleg a DC-DC konverternek, mert a napelem úgy is tölti. MQTT-hez mit használsz? Raspberry-n futtatod? Ez lenne a következő lépés amire gondoltam, hogy valamilyen módon nagyobb adatbázisban tárolnám az adatokat.
Jelenleg az ESP32-n egy tömbbe gyűjtöm az adatokat, ahova max 1 napnyi adatot tudok eltárolni. Jó lenne, ha ennél több adatról is lenne információ. MQTT és nodered-ről olvastam eddig, mint opció, de mint a kettőhöz kell egy rpi, amihez meg eddig nem volt szerencsém, de gondolom a leírások alapján belehet üzemelni utánajárással.
-
válasz
nyirzoz #12085 üzenetére
Napelem mennyit tud tölteni egy átlagos napon?
Megnéztem én 6V 1W-osat vettem, viszont mivel így is egész jól bírja, ezért nem tettem rá, pedig nem sokból tartana.
(#12084) aryes
Nem töltök rá és úgy bír fél évet. Fél év után lemegy asszem 2.85 V alá, ilyenkor a TP4056-al töltés helyett kiszedem és az opus BT-vel feltöltöm, majd megy vissza és megint fél évig nincs semmi teendőm vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Bambulab P1P Combo
- ASUS Dual GeForce RTX 4060 ingyenes szállítással, 2026 szeptemberig garanciás
- Alphacool Rise Flat Reservoir D5 - pumpa nélkül
- Dell Pro 14 PC 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest