- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topic
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
ecaddsell #9649 üzenetére
"Viszont ha jól látom ennek a sebessége a HW SPI alatt van (valamiért), szóval a soros protokolhoz képest nem biztos, hogy akkora a nyereség."
Éppen a sebesség miatt jó a hardver bypassos periféria kezelés. Úgy is működik a regiszterekbe írás. Én a WS2812 programozásához használgattam, mert a kész rutinok - szerintem - nagyon bénák.
-
válasz
ecaddsell #9649 üzenetére
Én SPI TFT kijelzőt használok. Nekem nem kell gyors üzemre, de próbáltam for ciklussal egy számlálót növelve kiíratni az értékét teszteléskor és nekem nem tűnt lassúnak. Nem tudom milyen egyéb előnye lehet a direkt kijelző meghajtásnak. Ennél nem hiszem hogy lenne egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Ingatlanos topic!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest