Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Igazából eddig féltem kimondani (és most is elég gáz
), hogy Villamosmérnöknek tanulok/tanultam Automatizálás szakirányon, most államvizsgázok nyáron, de kb. semmit gyakorlati dolgot nem tanítottak itt (pedig nem egy rossz egyetem....), tehát egy PLC-t nem láttunk élőben, holott 2 félévig volt PLC tárgyam. Ugyanígy Villamos gépek-ből egy motort nem mutatott a tanár (persze, tudom hogy néz ki, szétszedve is láttam már párat, de akkor is...). Szakmai gyakorlaton is egy gyárban csak néztem, mikor ezt-azt kérdeztek.
Szóval elmélet volt, meg is lettek a tárgyak, csak elmélet nem nagyon érdekelt, főleg ahogy "tanították", gyakorlat meg nem volt. Szóval mondhatom, hogy többet tanultam itt a fórumo(ko)n, mint a suliban szakmai tárgyakból.
Most meg az Arduino megtetszett, úgyhogy szívesen tanulok Tőletek. Úgyhogy ezért is van, hogy sokszor pontosan akarok tudni dolgokat, hogy később hasznomra váljon a munkám során. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drón topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hogy Villamosmérnöknek tanulok/tanultam Automatizálás szakirányon, most államvizsgázok nyáron, de kb. semmit gyakorlati dolgot nem tanítottak itt (pedig nem egy rossz egyetem....), tehát egy PLC-t nem láttunk élőben, holott 2 félévig volt PLC tárgyam. Ugyanígy Villamos gépek-ből egy motort nem mutatott a tanár (persze, tudom hogy néz ki, szétszedve is láttam már párat, de akkor is...). Szakmai gyakorlaton is egy gyárban csak néztem, mikor ezt-azt kérdeztek.
Most meg az Arduino megtetszett, úgyhogy szívesen tanulok Tőletek. Úgyhogy ezért is van, hogy sokszor pontosan akarok tudni dolgokat, hogy később hasznomra váljon a munkám során. 
ekkold