- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
Annyira jutottam, hogy nem úgy működik, ahogy gondoltam. Ha pl. 3,3V--ra érintem az adott GPIO-t, akkor az úgy is marad, elengedés után is. Ha vissza akarom kapcsolni, akkor GND-re kell kötnöm.
Ez nem gond, nyomógombbal meg tudom oldani, de akadt még egy probléma:Bootolás után a GPIO be / kimenetek HIGH állapotba kerülnek, és egyből indítja is a programomat. Olvasgattam, hogy állítólag a GPIO 4 és 5 nem kerül HIGH-ra, de nálam igen, mindegyiken végigpróbálgattam már. (mozgásérzékelő van ide kötve, ha bootolok, egyből érzékel is és riaszt).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest