- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Így van. Én tavaly nyár óta vagyok regisztrálva, és szoktam is olvasgatni az eBay topikot itt a PH-n, úgyhogy szoktam figyelni a határidőket.
Köszi.
Más: Ez alapján a videó alapján összedobtam egy IR remote-os kapcsolást egy leddel, ahogy a videón is van, és működik is tök jól (ez majd jó lesz a szó-órámhoz fényerőállításnak, időbeállításnak, meg ami még eszembe jut
), viszont én a kondit kihagytam, nem tudom, hogy mennyire fontos. Olyat csinál, hogy valamikor kb. 10. gombnyomásra dob egy más hexa értéket, mint amit kéne, valamikor már 3.-ra. Ez betudható a kondi hiányának? Próbáltam más távirányítóval is, azzal is csinál ilyet. Másik IR vevővel nem próbáltam (nem találom, amelyiket múltkor láttam valahol, pedig van még egyem, az biztos). Kondit pl. itt sem használnak hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Horgász topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest