-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Lehet, rosszat mondok, akkor bocs:
az ESP8266WiFi.cpp fájl végén van aESP8266WiFiClass WiFi;sor. Tehát az ESP8266WiFiClass típusú, WiFi nevű objektumot hozza létre, ezért használhatjuk a programban a WiFi,begin és hasonló metódusokat.
Nem tudom, soha nem próbáltam, enged-e több ESP8266WiFiClass objektumot létrehozni, de én ezt próbálnám ki:ESP8266WiFiClass WiFi2;
.
.
WiFi2.begin(ssid, password );Gőzöm nincs, hogy működik-e.
Ha csak időnként kellene az egyikre írni, időnként a másikra, akkor én ezt próbálnám:
Bezárnám WiFi.end()-el, és némi várakozás után megnyitnámWiFi.begin(ssid, password );
másik ssid, password párossal. -
Janos250
őstag
Lehet, nem jó példa a szálakra, de példa:
http://arduinouser.hu/esp32/AszalakEsAzESP32.pdf
Nézd meg a kiírást a serial monitoron.
Új hozzászólás Aktív témák
- VPN es travelrouter, hibatlan allapotban
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G - 3 év gari ALZA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold