-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Tankblock #8564 üzenetére
Ha a lenyomásra és felengedésre is reagál a gomb látványosan nem pedig csak úgy tűnik mint ha, akkor szerintem nem a gomb prellegéséről van szó. Nekem amikor prelleget akkor úgy nézett ki, hogy lenyomásnál egyszerre 15-ig is elszámolt a counter, majd abba maradt, majd esetleg ha picit mozgattam az ujjam a gombon megint számolt 5-8-at, de elengedésnél nem számolt, úgy hogy lefutó élet állítottam be.
(#8574) Teasüti
Tehát a rögzítése a réz alátétnek vagy szigetelten kell rajta legyen az aluminium házon (gyári megoldásnál oda szokták rakni), vagy a háztől függetlenül valamilyen nem vezető anyagra kell tenni. Az mondjuk hogy vizuálisan hogy néz ki gondolom nem számít mert úgy se látszik, ha a pult felső szekrény alján helyezted el ahogy szokás.
A kérdés az, hogy megérte mikrovezérlőt alkalamzni nem lett volna hatásosabb egy céláramkör hozzá? Persze csak pár száz forint az eltérés gondolom, csak nem biztos hogy ilyen esetben egyből mikrovezérlő kellene egy kapcsolóhoz. Kivéve ha jól esett bütykölni, vagy ha más funkciót is ellát a mikrovezérlő. Erről írnál, mert érdekelne -
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Tankblock #8564 üzenetére
Van szkópod?
(#8566) xboy89
[link]
Mondjuk ami engem érdekelne, hogy vajon az ESP32 és az Atmel328p el van-e látva ESD védelemmel a QTouch interfészeken? Nem szoktam látni egy példában sem külön védelmet.
Nano-n volt ilyen projektem, ott gyakorlatilag egy darab vezetékkel működik a dolog egy ADC bemeneten. Ahogy látom ESP is pont ugyanazon az elven működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest