-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Mi számít horror összegnek? Egy Anova főző pl egész baráti, átszámítva olyan 32000 Ft körül mozog.
Wifi képes, mobilról vezérelhető, időzíthető. Bazi nagy közösség társul hozzá és kiváló support.
Én ezt néztem ki magamnak, majd be is szerzem ha túl vagyok a fontosabb dolgokon.Schawo cikkében még 150000 Ft-os gépről esett szó, na ott már tényleg elgondolkodtató a DIY vonal.
DIY vonalon meg szintén el lehet szállni a kivitelezés költségeivel, ha nem gettó minőségben akarja elkészíteni az ember. Akkor már inkább egy Anova. -
Ha jól értem egy meglévő készüléket kellene feltuningolnod? A legegyszerűbb az lenne, ha valamivel mozgatnád a vizet az edényben, sokkal gyorsabban reagálna a termosztát, kisebb lenne a hőtehetetlensége a rendszernek. Az időzített kikapcsolást pedig egy időkapcsolós konnektorral is meg lehetne oldani.
-
1. Hallottam, hogy mosogatógéppel is lehet sous vide-álni, akkor viszont annyira csak nem lehet kritikus a hőfok, hogy 0.2 fok hiszterézis sok legyen neki.
2. Ha én csinálnék sous vide gépet, úgy csinálnám meg, ahogy egy háznak a cirkó fűtését: egy szivattyúval egy fűtött csövön vezetném át a vizet, a csövet pontosan a kívánt hőfokra melegíteném, és folyamatosan keringetném a vizet. Mivel 60-70 fokos vízről van szó, szerintem egy sima akváriumi vízkeringető is megtenné, így gyakorlatilag bármilyen hőmérő szenzor megtenné, amivel a kimenő vizet figyeled, nem kell termosztát hozzá. Az arduino maga lesz a termosztát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netflix
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest