- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Mi számít horror összegnek? Egy Anova főző pl egész baráti, átszámítva olyan 32000 Ft körül mozog.
Wifi képes, mobilról vezérelhető, időzíthető. Bazi nagy közösség társul hozzá és kiváló support.
Én ezt néztem ki magamnak, majd be is szerzem ha túl vagyok a fontosabb dolgokon.Schawo cikkében még 150000 Ft-os gépről esett szó, na ott már tényleg elgondolkodtató a DIY vonal.
DIY vonalon meg szintén el lehet szállni a kivitelezés költségeivel, ha nem gettó minőségben akarja elkészíteni az ember. Akkor már inkább egy Anova. -
Ha jól értem egy meglévő készüléket kellene feltuningolnod? A legegyszerűbb az lenne, ha valamivel mozgatnád a vizet az edényben, sokkal gyorsabban reagálna a termosztát, kisebb lenne a hőtehetetlensége a rendszernek. Az időzített kikapcsolást pedig egy időkapcsolós konnektorral is meg lehetne oldani.
-
1. Hallottam, hogy mosogatógéppel is lehet sous vide-álni, akkor viszont annyira csak nem lehet kritikus a hőfok, hogy 0.2 fok hiszterézis sok legyen neki.
2. Ha én csinálnék sous vide gépet, úgy csinálnám meg, ahogy egy háznak a cirkó fűtését: egy szivattyúval egy fűtött csövön vezetném át a vizet, a csövet pontosan a kívánt hőfokra melegíteném, és folyamatosan keringetném a vizet. Mivel 60-70 fokos vízről van szó, szerintem egy sima akváriumi vízkeringető is megtenné, így gyakorlatilag bármilyen hőmérő szenzor megtenné, amivel a kimenő vizet figyeled, nem kell termosztát hozzá. Az arduino maga lesz a termosztát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Horgász topik
- Mini PC
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest