- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Én nem ásnám bele magam. Persze ha érdekel...
De a feladat megoldásához nem szükséges mélyrehatóan ismerni szerintem a kapcsolókat. Vennék egyet a boltban, bekötném, választanék egy módot a prell mentesítése, esetleg ESD védelemre és örülnék, hogy működik a projektem. Aztán ennyi. -
tvamos
nagyúr
Ha bele akarod asni magad a kapcsolok ugyebe, akkor a kapcsolo gyartok tesztriportjait kell olvasgatni, nincs mas hely, ahol tutira a pontos infot kapod. Sok munka nagyon. Es meg akkor is eleg nehez, mert nagyon sok helyen meg sem adnak pl. minimum aramot, pedig fontos lenne. (Mondjuk sok kinai gyarto maga is visszakerdez, amikor megkerdem tole, hogy oke, hogy 100mA a max. arama a limit switch-nek, de mennyi aminimum, amin stabilan mukodik?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 1
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest