Hirdetés
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hővezető paszták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Én nem ásnám bele magam. Persze ha érdekel...
De a feladat megoldásához nem szükséges mélyrehatóan ismerni szerintem a kapcsolókat. Vennék egyet a boltban, bekötném, választanék egy módot a prell mentesítése, esetleg ESD védelemre és örülnék, hogy működik a projektem. Aztán ennyi.
-
tvamos
nagyúr
Ha bele akarod asni magad a kapcsolok ugyebe, akkor a kapcsolo gyartok tesztriportjait kell olvasgatni, nincs mas hely, ahol tutira a pontos infot kapod. Sok munka nagyon. Es meg akkor is eleg nehez, mert nagyon sok helyen meg sem adnak pl. minimum aramot, pedig fontos lenne. (Mondjuk sok kinai gyarto maga is visszakerdez, amikor megkerdem tole, hogy oke, hogy 100mA a max. arama a limit switch-nek, de mennyi aminimum, amin stabilan mukodik?)
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ekkold