-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Janos250 #6219 üzenetére
"Pont az a jó, hogy ami UNO-n megy, az a többin is."
Jah, egyszer próbáltam meg Arduino IDE kódot fordítani vmelyik olcsó STM32-re, már nem is emlékszem melyik IDE-vel (szerk: System Workbench).
Hát lefordult ugyan, de átszabás nélkül az új hardware-re nem működőképes és a bináris kód is többszöröse az eredeti fordításnak. Ez a kb mindegy is kategória. Elkönyveltem az esetet annak, hogy Arduino kompatibilitás mint olyan nem létezik, vagy nagyon-nagyon korlátozott.
Ez csak az én személyes tapasztalatom az első eset sikertelensége után. A véleményem nem reprezentatív. -
csubuka
addikt
válasz
Janos250 #6219 üzenetére
Köszönöm szépen válaszod és hogy rászántad az időt, hogy ilyen alapos, kiterjedt listát készíts!
Van választék
Elég meredeken olcsó árak vannak azért...
Összességében akkor az Arduino-t csak a híre viszi és annyira nem egy jó termék?
(#6218) aryes: Köszönöm szépen, akkor beszerzek egy olyat is
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Warships
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest