-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
válasz
Janos250 #5387 üzenetére
a textküldős verzió valóban elég szimpatikus, vajon megjeleníti így is böngésző textként?
Azért gondolkodtam html-ben mert azt ismerem, továbbá regexp-pel nem kell még ciklus se, hogy felvágjam az egészet.
Ennél már csak tényleg egy webserver lenne elegánsabb, ami tud http.get-etgps: ránézésre se a 7 eurós kategória egyik se
nekem ez amolyan nagyon erős hobbi, tényleges használat nélkül nem ruházom "komolyabba", de köszönöm a tippet
@Gyapo11:
ez lenne a B verzió, amit írtál. Hálózati oldalon ott tartok, hogy tudok VPN-t, illetve mac reserve-s dhcpt, tényleg csak a webserver hiányzik, ha mást nem csinálok, akkor valami nagyon gagyi hibrid html kódot, hogy távolról is lássam, vagy thingspeak. A touchra pedig megy a raspbian.
Mivel saját használatra lesz kb tök mind1 nekem, hogy nincs sallang meg csillivilli.@Tankblock:
ezzel a pár kulcsszóval mutattál nekem utat egy teljesen eltérő irányba. Az utóbbi 2-ről még sosem hallottam. Az MQTT nagyon szimpatikus, utána fogok menni mindenképp.Köszönöm a tippeket, javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- Videós, mozgóképes topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest